BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,18
HABER /  GÜNCEL

İldiz oynanan oyundan memnun

İldiz: Kazanma adına her şeyi yaptık

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'da, teknik direktör Yücel İldiz, ''Takım olarak kazanma adına her şeyi yaptık'' dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda daha iyi oynayarak bir çok pozisyona girdiklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin ligde Trabzonspor ile birlikte at başı şampiyonluğa oynadığını anlatan İldiz, şöyle konuştu:

''Bundan dolayı herkesin gözü bu maçtaydı. Ancak biz hep söyledik, futboldan başka bir şey konuşmuyoruz. Fenerbahçe maçında da böyle oldu. Karşılaşmaya iyi başladık ve ilk yarı oyunu kontrol altına aldık. Bir çok pozisyon bulduk, fakat golü bulamadık. İkinci yarı ise Fenerbahçe iyi başladı. Bir hatadan dolayı talihsiz gol yedik. Müsabakanın sonuna kadar mücadele ettik. Rakibimiz bu konuda kalitesini gösterdi.''

Bir gazetecinin Emenike'nin oynamaması konusunda yaşanacak spekülasyonları sorduğu İldiz, bu oyuncunun sakatlığı devam ettiğinden, kendisini iyi hissetmediğini söylediğini kaydetti.

Futbolculardan Angelov ise iyi oynadıklarını, ancak bir hatadan dolayı gol yediklerini belirterek, ''Fenerbahçe iyi takım. Özellikle ilk yarı iyi oynadık. Ben 2 net pozisyon yakalamama rağmen golü atamadım, üzgünüm'' dedi.

Bülent Kocabey de yaklaşık bir haftadır basında haklarında çeşitli haberlerin çıktığını, ancak rakiplerinin kim olduğuna bakmadan mücadelelerini verdiklerini ifade ederek, Emenike olmadan da oynayabildiklerini gösterdiklerini kaydetti.