BIST 9.486
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.504,16
HABER /  MEDYA

İlbige Uzun kimdir İşte Benim Stilim sürprizi

İşte Benim Stilim birincisi kim oldu diye beklerken yarışmanın favori ismi İlbige Uzun ilk turda elendi. Peki İlbige Uzun kimdir?

Abone ol

İşte Benim Stilim 3 Nisan final gecesinde birinci kim oldu sorusunun yanıtını verecek. Birinciyi belirleyen gecede ilk olarak eleme şoku yaşandı. Nazlı Hamarat ile elemeye çıkan İlbige Uzun birincilik yolundan elendi.

İşte Benim Stilim yarışmasında finale kadar gelen İlbige Uzun bir dansçı... Asıl mesleği zumba öğretmenliği olan İlbige Uzun 'sıradışı' giyim tarzıyla finale kadar geldi. İlbige Uzun aynı zamanda iyi bir yüzücü ve kelebek stilinde 200 metrede iki kez Türkiye birinciliği bulunuyor.

Kendi dans stüdyosunu açmak isteyen İlbige Uzun alışılmışın dışındaki adıyla da dikkat çekiyor. İlbige adı şehir prensesi manasına geliyor.
ilbige-uzun.jpgBu Tarz Benim yarışmacılarından Ayşenur Balcı‘nın arkadaşı olan İlbige Uzun İşte Benim Stilim 'den bir kez elendi. Daha sonra yarışmaya tekrar dahil edilen İlbige Uzun birincilik için umut beslenen isimlerden biriydi. Nazlı Hamarat karşısında İlbige Uzun 'un elenmiş olması hayli şaşırtıcı bir karar oldu. 

İLBİGE UZUN İŞTE BENİM STİLİM 'DE NASIL ELENDİ?

İlk performansları ile jürinin önüne gelen İşte Benim Yarışmacılarından Nazlı Hamarat en düşük oyu alarak elenecek ilk isim oldu. Yarışmacılar ise İlbige Uzun adını verdi. İşte Benim Stilim jüri üyesi Nazlı Hamarat ve İlbige Uzun arasında seçimini yaparak eleme oylarını vererek birini gönderecekler. İşte jürinin Nazıl Hamarat ve İlbige Uzun oylaması;
Uğurkan Erez 'İlbige Uzun elensin 'dedi.
Bengü 'Nazlı Hamarat elensin' dedi.
İvana Sert de İlbige Uzun elensin diyerek şaşırttı.
Kemal Doğulu ise Nazlı Hamarat elensin diyerek elemeyi Nur Yerlitaş 'a bıraktı.
Nur Yerlitaş 'yük benim üzerime kaldı. Vicdanımın sesini dinlemek istiyorum" diyerek herkesi şoke eden ismi açıkladı. Zenginliği ve taktığı borçlarla skandal yaratan Nazlı Hamarat yerine İlbige Uzun 'u eledi.
ilbige-uzun-annesi.jpgİlbige Uzun'un annesi sonucu duyduğunda yüzündeki ifadeyle çok şeyler söyler gibiydi.

Mevcut tarzının üzerine yenisini koyamayan İlbige Uzun kısır döngüye giren giyim tarzıyla son haftalarda jüriyi şaşırtamaz olmuştu. Haliyle İlbige Uzun birincilik için olan şansını son haftada çok kötü bir şekildi harcadı. Final haftasında 'rüküş' seçilmesi de İlbige Uzun 'un birincilik yolunda aldığı en büyük hasar oldu.

İLBİGE UZUN KİMDİR TARZI NE?
ilbige-uzun-.jpgİlbige Uzun salaş sokak tarzıyla jüriyi heyecanlandıran bir isimdi. Ayşenur Balcı 'ya benzetilse de ondan daha az havalı ve yaratıcı değil.
ilbige-uzun-işte-benim-stilim.jpgİşte Benim Stilim yarışında dans gösterileri ile hafızalara kazınan İlbige Uzun vasatın üstüne çıkamadı. İlbige Uzun 'un final gecesinde İşte Benim Stilim birincisi olma şansını ilk tur elemede yitirmesi hayli sürpriz oldu.