BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.299,10
HABER /  GÜNCEL

'İktidara geldiğimiz gün IŞİD'i arayacaksınız'

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, PKK için "iktidara geldiğimiz gün IŞİD terör örgütünü mumla arayacaklar" mesajı verdi.

Abone ol

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından dün yaşanan olaylarla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, "İnsanları tehdit eden PKK, iktidara geldiğimiz gün IŞİD terör örgütünü mumla arayacaktır" denildi.

İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: 

"IŞİD'in Ayn El Arab'a saldırısını gerekçe gösteren terör örgütü PKK yanlıları, İstanbul'da okul, otobüs, bankamatik, benzinlik, PTT şubesi ve sivil araçları yakarak aleni olarak bir şehir isyanı provası gerçekleştirmeye çalışmış özellikle Ülkü Ocaklarımızın bulunduğu binalara saldırılmak istenmiş ancak, duyarlı yüce Türk vatandaşı tarafından engellenmiştir.

Hükümetin destekleyerek palazlandırdığı 2 terör örgütünün birbirine düşmesi sonucunda yaşanan hadiseler Türk milletini asla ilgilendirmemektedir. Kaos ortamından yararlanmak isteyen terör örgütü mensupları provakasyona üniversitelerden devam etmek istediği açıkça ortadadır.Türk Milleti'nin huzurunu bozmak isteyen kalleşlere geçit vermemeli ve bu kişileri tespit ederek adaletin önüne çıkarmalıdır.

Bu süreçte bizlere düşen tek bir görev vardır, o da milletimizin oy verdiği hükümetin ne kadar acz içinde olduğunu yine milletimize gösterebilmektir. Türk milliyetçileri iktidara geldiği gün, bugün sokaklarda ortalığı yakıp-yıkarak; insanlarımızı tehdit ederek propaganda yapan PKK terör örgütü mensupları IŞİD terör örgütünü mumla arayacaktır. Adı ne olursa olsun hiçbir terör örgütü milletimizi tehdit edemeyecek; Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırlarına yaklaşma cüretini dahi gösteremeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti terör örgütlerinin cirit attığı; kirli oyunların sahnelendiği bir coğrafyada asla ve asla terör örgütleriyle iş birliği yapmayacak, milletinin menfaatlerini her şeyin ve herkesin üzerinde tutacaktır."