BIST 9.712
DOLAR 32,54
EURO 34,83
ALTIN 2.428,74
HABER /  MAGAZİN

Sibel Can'ın Engin Can isyanı

Sibel Can giydiği kıyafetler yüzünden eleştirilen oğlu için açtı ağzını yumdu gözünü...

Abone ol

Ünlü şarkıcı Sibel Can giydiği kıyafetlerle magazin gündemine oturan ve 'ikon' ilan edilen oğlu Engin Can ile ilgili yazılı bir açıkla yaptı ve 'herkes kendine başka malzeme bulsun' dedi.


İşte Sibel Can'ın yaptığı yazılı açıklama...

Engin Can, 21 yaşında Miami'de üniversite eğitimi alıyor ve okulun en başarılı öğrencilerinden biri. Türk olarak okulunda parmakla gösterilen iyi bir öğrenci her anne gibi oda benim gurur kaynağım.

Engin Can hiçbir zaman gündeme gelme derdinde olmadı ve hiç bir şekilde ikon olmaya meraklı biri değil. Gazetelerde böyle lanse edilmesi istemediği halde acımasızca eleştirilmesi bir anne olarak beni üzmeye başladı. Küçüklüğünden beri nerede kamera görse uzaklaşır.


"OĞLUM İKON DEĞİL"

Bu kadar genç olmasına rağmen son derece olgun bir çocuk.

Her insanın olduğunu gibi Engincan'ın da bir zevki var ve kendine yakıştırdığı şeyleri alıp giyiyor. Kimseye kendini beğendirme çabası yok, giyinirken 'o neder bu ne der' diye düşünmez. Kendi hoşuna giden şeyi giyer hatta ailede en hızlı karar verip giyinen odur. Hep bizim hazırlanmamızı bekler. Bu kadar konuşulmasını çok anlamsız buluyorum.

Herkes kendine başka bir malzeme bulsun. Ülkemizde konuşucak başka birşey kalmamış gibi Engincan'ı konuşmaları bir anne olarak artık canımı sıkıyor. Kendilerine başka ikon bulsunlar, benim oğlum ikon falan değil...