BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

İkizler burcundaki Dolunay ile Pandoranın kutusu açılıyor!..

3 Aralık'ta 11° İkizler burcunda dolunay meydana gelecek.

3 Aralık'ta dolunay fazındaki Ay 00:21’de İkizler burcuna geçecek.

Bugün Yay burcundaki Merkür retro harekete geçecek. Satürn ile de birleşecek olan retro Merkür zihnimizi yavaşlatırken geçmiş kavramları daha fazla sorgulatabilir. Eksik ve ihmallerimizle yüzleşebilir, hatalarımızı düzeltmek zorunda kalabiliriz. Yeni kararlar vermek, girişimlerde bulunmak bu dönem çok doğru olmayabilir. Aksine içinde bulunduğumuz şartları tekrar değerlendirmek, gözden geçirmek çok daha yararlı olabilir.

İkizler burcundaki Ay 18:47’de Güneş ile karşıt açı yapacak ve 11° İkizler burcunda dolunay meydana gelecek.

İkizler burcundaki dolunay kişisel ve toplumsal alanlarda iletişim, haberleşme, eğitim, ticaret, anlaşmalar, sözleşmeler, seyahatler, yakın çevre ilişkilerinde gizli ve bilinmeyen konuları aydınlatıp, ortaya çıkarabilir.

Güneş ve Ay Neptün ile dik açı yapacağından duygusal dengesizlikler, kararsızlıklar, yanılgı ve karışıklıklarla karşılaşabiliriz.

Yönetici Merkür Yay burcunda zayıf yerleşimde ve retroya geçmek üzere durağanlaştı. Ayrıca Satürn ile kavuşarak, daha da problemli hale geliyor. Burada zihinsel enerjinin ve Merkür ile temsil edilen kavramların sağlıklı değerlendirilmesi zorlaşıyor.

Ulaşımda, seyahatlerde sorunlar ve engeller, sınır girişleri ve vize uygulamalarında daha fazla kontrol ve kısıtlama söz konusu olabilir. Bu dönemde seyahat planları olanların daha temkinli olması gerekiyor.

Türkiye’nin haritasında dolunay onikinci evde gerçekleşiyor. Burası gizli düşmanlar, gizli örgütler, casuslar, gizli servisler, hastaneler, hapishaneler, suçlular, yardım kuruluşları, hayırseverler, bakımevleri, petrol ürünleri, büyükbaş hayvanlarla ilgilidir.

Neptün ve Pandora ile birleşen bu dolunayda geçmişe ait bir çok gizli belge, evrak ortaya çıkabilir, karışık ve spekülatif bir hava oluşabilir. Neyin gerçek neyin yalan olduğunu bilemeyebiliriz. Sağlıklı düşünüp önemli kararlar vermek için doğru bir zaman değil. Satürn Yay burcundan ayrılmadan önce son 3 yılın hesaplarını tekrar bir gözden geçirmemizi isterken, hataların, yalanların, tutulmayan sözlerin, ihanetlerin de bedelini ödetecek gibi…

İkizler burcu bedenimizde solunum yolları, akciğerler, bronşlar, omuz, kollar, eller, parmaklar, sinir sistemini yönetir. Sinir sistemimiz ve bağışıklık sistemimiz bu hafta çok hassas olabilir. Psikosomatik rahatsızlıklar, alerjlere, solunum yollarındaki kronik problemlere karşı daha dikkatli ve tedbirli olmalıyız.

Dolunay ve yakınlarında kendimizi aşırı huzursuz ve heyecanlı hissedebiliriz, çabuk sinirlenebiliriz. Uykusuzluk sorunları artabilir. Ruhsal olarak rahatlayacağımız etkinlikler, açık havada yapılacak yürüyüşler çok iyi gelebilir.

Dolunayın genel etkilerini öz burcunuzla birlikte yükselen burcunuza göre de takip etmelisiniz.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte eğitim, seyahatler, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ilgili bir konuda bazı değişimler ve dönüşümler meydana getirebilir. Seyahatlerde ve yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli olmalı, duyacağınız haberleri iyi araştırmalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte maddi gelirleriniz, kazançlarınızla ilgili değişimler gündeme gelebilir. Gelir gider dengenizi kontrol etmelisiniz. Eğitim ve seyahat masrafları olabilir. Kontrol dışı bazı ani harcamalar ortaya çıkabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte  kendiniz ve yaşamınızla ilgili döüşümler olabilir. İşiniz, kariyeriniz veya ilişkilerinizle ilgili girişimler veya kişisel görünüşünüz ve imajınızla ilgili değişimler yapabilirsiniz. Toplumda dikkat çekebilirsiniz. Bu dönem sağlığınız hassas olacağı için özen göstermelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte bilinçaltınız, ruhsal ve manevi konularda yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Gizli sırlar, dedikodular duyabilirsiniz. Bir bağımlılığınız ve zararlı alışkanlığınız varsa bu yeniayda onu sonlandırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte ait olduğunuz gruplar, arkadaşlarınız, projeleriniz, gelecek hedefleriniz ile ilgili dönüşümler söz konusu.  Sosyal yaşamınız canlanabilir. Kariyerinizle ilgili ekip çalışmaları ve organizasyonlar içerisinde yer alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte kariyer yaşamınızda, toplum önündeki statünüzü etkileyecek gelişmeler meydana gelebilir. Yaşamınızdaki otorite kavramları ve aile büyükleri ile ilgili sorumluluklar daha fazla gündeminizde olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte yurtdışı, seyahatler, eğitim ile ilgili bir konuda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Hukuksal konularda da hızlı gelişmeler olabilir; ertelenmiş sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte ortak kazançlar, yatırımlar, kredi, vergi, sigorta, prim gibi kavramlarda önemli değişimler ve dönüşümler meydana gelebilir. Maddi konularda temkinli olmalı, riskli hareketlerde bulunmamalısınız.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve eşiniz ile ilgili bazı kavramlarda önemli değişimler ve dönüşümler meydana gelebilir. Toplum önündeki imajınız, rakipleriniz ve hizmet aldığınız kişilerle ilgili gelişmeler bekleyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte iş, hizmet ve çalışma hayatınızda dönüşümler yaşayabilirsiniz. Günlük rutinleriniz ve alışkanlıklarınızı düzenleyebilir, aileniz ve çevrenizden önemli yardımlar alabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte  aşk, romantizm, sosyal yaşam, hobiler, spor veya çocuklarla ilgili gelişmeler meydana gelebilir. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz iş imkanları karşınıza çıkabilir. Maddi konularda riskten uzak durup, temkinli hareket etmelisiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte eviniz, aileniz, ebeveynlerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Ev, mülk, alımı, satımı, kiralama, taşınma, dekorasyon, tadilat gibi kavramlar hızlanabilir. Evde çalışabileceğiniz iş imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Demet Baltacı

Karma Astrolog ve Regresyon Uzmanı

bilincakademisi@gmail.com