BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16

İkizler burcunda yeniay doğuyor

kizler burcundaki Ay gece 22:43’de Güneş ile birleşecek ve 22° İkizler burcunda yeniay doğacak. İkizler yeniayı ile birlikte önümüzdeki günlerde günlük hayatımızın temposu hızlanabilir.

Bugün 13 Haziran Çarşamba... Merkür günündeyiz...

İkizler burcunda ilerleyen Ay güne değişken ve hareketli enerjiler veriyor.

Gece saatlerinde doğacak yeniay öncesinde geçtiğimiz ayın konularını gözden geçirebilir, hesaplar yapabiliriz.

Öğle saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. Bilinçaltımızdaki bazı kavramlar, duygularımız düşüncelerimizi etkileyebilir. Zihinsel karışıklıklar, dalgınlık ve unutkanlıklar artabilir. Melankolik olabileceğimiz öğle saatlerinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabiliriz.

Bugün Yengeç burcundaki Merkür ve Boğa burcundaki Uranüs arasında uyumlu bir görünüm olacak. Yeni ve farklı konuları merak edebilir, bilgi toplayabiliriz. Maddi manevi güvenliğimiz ve kazançlarımızla ilgili pratik fikirler üretmemiz mümkün.

İkizler burcundaki Ay gece 22:43’de Güneş ile birleşecek ve 22° İkizler burcunda yeniay doğacak. İkizler yeniayı ile birlikte önümüzdeki günlerde günlük hayatımızın temposu hızlanabilir. Kişisel veya toplumsal alanlarda iletişim, haberleşme, eğitim, ticaret, seyahat, yakın çevremizle ilgili konularda yeni başlangıçlar ve gelişmeler gündeme gelebilir.