BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.496,86
GÜNCEL

İkizler burcu 6-12 Şubat 2017 haftası yorumu

İkizler burcu 6-12 Şubat 2017 haftası; aşk, iş, para durumu nasıl?

Haftaya harika bir başlangıç yapıyorsunuz sevgili İkizler. BU haftanın gündemi daha çok parasal konular, iletişim, sözleşmeler ve kısa seyahatler olacak.

Pazartesi günü sizin için son derece verimli olacak bir gün. İletişimi yoğun ve yapmak istediklerinize odaklı bir günde olacaksınız. Kendiniz, görünüşünüz ya da hayatınızda yapmak istediklerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi geliştirmek için katılmak istediğiniz eğitim ya da kurs varsa bugün ilk adımı atabilirsiniz.

Salı günü parasal konular gündemde olacak. Girişimler ve bazı gelişmeler olabilecek bir gündesiniz. Para ile ilgili yatırımlar, bazı görüşmeler ve bankalar ile ilgili konular aktif olacak.

Çarşamba günü yine parasal konular gündemde olacak fakat önemli görüşmelerinizi bugüne koymamaya dikkat çünkü bugün biraz gergin ve dengesiz enerjiler içeriyor. Durumu koruyun, girişken olmayın ve akışta kalın. Önemli mevkilerdeki kişilerle görüşmeleriniz varsa karşı karşıya gelip laf atışmasına ya da tartışmaya girmemeye çalışın.

Perşembe gününden itibaren Aslan burcunda gerçekleşecek ay tutulmasının etkisine gireceğiz. Sizin en çok kardeşleriniz ve akrabalarınız ile ilgili alanı etkileyecek bu tutulma. Bu dönemde kardeşleriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir onlara yardım edebilirsiniz ya da yaşayacakları bazı değişimlerde destek olmanız gerekebilir. Yine sözleşmeler ve anlaşmalar ile ilgili konular bu dönemde hem gündemde hem de değişime açık konular arasında.

Cuma günü sakin enerjiler olacak bugün kısa bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz her türlü görüşme, anlaşma ve sosyalleşme için uygun etkiler var. Bugün girişimlerinizden güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Cumartesi: Bugün Aslan burcunda bir ay tutulması meydana geliyor ve sizin burcunuzun en çok iletişim ile ilgili alanını etkiliyor. Eğitim almaya ya da vermeye başlayabilirsiniz. Yine kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili bazı konularda bu tutulma ve sonrasındaki günlerde aktif olacak. Bu hafta sonu seyahatlerde gündeminizde olacak, belki bazı planlamalar yapacaksınız.

Pazar günü: Ailenizle geçireceğiniz sakin ve dingin bir gün olacak. Anne ve babanızla vakit geçirmek ya da onlara bazı konularda yardım etmek için iyi bir gün olacak. Daha çok evde kalmayı bazı düzenlemeler ve evinizde değişimler yapmayı tercih edebilirsiniz.

Sitene Ekle