BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.493,98
HABER /  GÜNCEL

İkizinin arkadaşına böyle işkence yaptı

Sait Berkay kız kardeşi ile evlenmek isteyen Mehmet Ç'yi arkadaşıyla ormana götürüp kelepçeledikten sonra elektro şok ve tabancayla işkence yaptı.

Abone ol

Gaziantep'te 18 yaşındaki Sait Berkay B., ikizi olan kız kardeşi 18 yaşındaki Benay B. ile evlenmek isteyen 20 yaşındaki Mehmet Ramazan Ç.'yi 3 arkadaşıyla ormana götürüp kelepçeledikten sonra elektro şok ve tabancayla işkence yaptı.

Binevler Semti'nde 23 Mayıs'ta meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Babasına ait emlakçıda çalışan Mehmet Ramazan Ç., kız arkadaşı Benay B.'yi ailesinden istedi.

Ailenin reddetmesine rağmen Mehmet Ramazan Ç., Benay ile görüşmeye devam etti. Bunu öğrenen Benay'ın ikiz erkek kardeşi Sait Berkay B., kız kardeşine, "Mehmet'le konuşmak istediğimi söyle" dedi. Benay B., Mehmet Ramazan Ç.'yi telefonla arayarak, "Ağabeyim seninle konuşmak istiyor" diyerek çağırdı.

Burç Kavşağı'nda otomobile yaşları 18'den küçük olan A.F.A., İ.Y., ve M.C.M.'yi de alan Sait Berkay B., Burç Ormanı'na götürdükleri Mehmet Ramazan Ç.'ye, "Benay'ın peşini bırakacaksın" deyip elektro şok cihazıyla şok verip, kulağının yanında havaya kuru sıkı tabancayla ateş etti. Şüpheliler Mehmet Ramazan Ç.'yi dövdükten sonra yeniden otomobile bindirip Binevler semtine bırakarak kaçtı. Ç.'nin durumu polise bildirmesi üzerine Sait Berkay B., ikiz kız kardeşi Benay B., A.F.A., İ.Y., ve M.C.M., kelepçe, elektro şok ve bir ruhsatsız tabanca ile yakalandı.

Yaşları 18'den küçük olan 3 şüpheli Çocuk Polisi'ne götürülürken, Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan ikiz kardeşler Benay B. ve Sait Berkay B., adliyeye sevk edildi.

 

MASAJ YERİNE SEKS YAPMAK İSTEYİNCE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla, Marmaris İlçesi'nde, dört ay önce kaldığı otel odasında ölü bulunan Pratiker İzmir Bölge Satış Müdürü 33 yaşındaki Birol Bozyaka'nın cinayet şüphelisi olarak masöz 31 yaşındaki F.Ö. gözaltına alındı. F.Ö., polisteki sorgusunda suçunu itiraf edip, Bozyaka'yı kendisiyle zorla sevişmek isteyince ittiğini, öldürmek gibi kastı olmadığını ileri sürdü.

Birol Bozyaka, geçen 23 Ocak'ta iş için geldiği Marmaris'te, kaldığı beş yıldızlı otelin 122 numaralı suit odasında ölü bulundu. Otel görevlilerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ağzında köpükler bulunan Bozyaka'nın kalbinin ve solunumunun durduğunu fark etti. Solunum cihazına bağlanan ve elektroşok uygulanan Bozyaka, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bozyaka'nın ölümü şüpheli bulunup, cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Polisin yaptığı incelemede, Bozyaka'nın başını komodine çarpmış olabileceği yönünde bulgulara rastlanması üzerine, soruşturma bu yönde yoğunlaştırıldı. Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Okan Karadeniz koordinesinde 12 kişilik özel ekip kuruldu. Beş ay süreyle yüzlerce kişi sorgulandı, Bozyaka'nın cep telefon kayıtları, ilçede bulunan Mobese ve otel çevresindeki özel güvenlik kameraları büyük bir titizlikle incelendi. Adli Tıp raporunda da Bozyaka'nın başını çarpması sonucu öldüğünün belirlenmesi üzerine polis şüphelendiği 10 kişiyi tekrar sorguladı. Polis, soruşturma kapsamında olay günü Birol Bozyaka'nın cep telefonundan görüştüğünü saptadığı İçmeler Beldesi'ndeki beş yıldızlı bir otelin fitness salonunda masöz olarak çalışan F.Ö. üzerinde yoğunlaştı. Bir çocuk annesi F.Ö., dün evinde gözaltına alındı.

Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden F.Ö., "Birol, o gece beni telefonla arayıp, masaj yapmamı istedi. Ben de kaldığı otele gidip, masaj yapmaya başladım. Aşırı alkollüydü. Masaj yaparken kolumdan tutup, sevişmek istediğini söyledi. Kabul etmeyip, yanından uzaklaştım. Üzerime gelip, tokat attı. Zorla üzerimdeki elbiseleri çıkarmaya çalıştı. Bu esnada kendisini ittim. İtmemle yere düştü. Ben de eşyalarımı alarak odadan dışarı çıkıp evime gittim. Kasıtlı olarak öldürmedim" dedi. F.Ö., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

YAŞLI VE DUL ERKEKLERİ BÖYLE DOLANDIRDILAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya merkezli 6 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda yaşlı ve dul erkeklerin evlilik vaadiyle paralarını alıp dolandırdıkları öne sürülen 21 zanlıdan 20'si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı, bir grubun, belirledikleri yaşlı ve dul erkekleri evlendirme vaadiyle paralarını alarak dolandırıcılık olayına karıştığını tespit etti.

Yapılan inceleme ve çalışmaların ardından delillerin toplanmasıyla operasyon için harekete geçen ekipler, Konya'nın Beyşehir, Seydişehir, Akşehir ve Karapınar ilçeleriyle, Antalya, Denizli, Isparta, Burdur ve Uşak'ta eş zamanlı düzenlediği operasyonda 8'i kadın toplam 21 kişiyi gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Beyşehir Adliyesine sevk edilen zanlılardan, 8'i kadın 20 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Zanlılardan biri savcılıkça alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Suç işlemek amacıyla örgüt oluşturarak dolandırıcılık olayına karıştıkları ileri sürülen zanlıların, evlenmek isteyen yalnız kişileri tespit ettikten sonra bir yolunu bulup söz konusu kişiyle iletişime geçtikleri belirtildi.

Zanlıların takma isimler kullanarak, yaşlı ve dul erkekleri evlilik vaadiyle örgütteki kadınlarla görüştürüp, anlaşma sağlandıktan sonra hediye edilen altın takı, elbise ve paraları alıp kayıplara karıştığı iddia edildi.

Bu yolla 20 kişinin dolandırıldığı bildirildi.

SÜRAT TEKNESİNDE CAN PAZARI!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Heybeliada açıklarında yanmaya başlayan tekneden denize atlayarak kurtuldular.

İstanbul Heybeliada açıklarındaki bir sürat teknesinde yangın çıktı. Denize atlayan iki kişi, balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Heybeliada açıklarında hareket halinde olan ''Dolcevita'' adlı sürat teknesinde akşam saatlerinde yangın çıktı. Makine dairesinde başladığı tahmin edilen yangın sırasında tekne sahibi Doğan Daniel Diner ile yanında bulunan arkadaşı Burhan Kellece denize atladı. Diner ile Kellece, yangını görerek yardıma gelen balıkçı teknesindeki balıkçılar tarafından kurtarıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler, sürat teknesindeki yangını söndürdü. Kıyıda önlem için bekletilen sağlık ekiplerince ambulansta muayene edilen Diner ve Kellece'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangın sonucu büyük çapta hasar gören tekne, soğutma çalışmalarının ardından Deniz Polisi ekipleri eşliğinde Küçükyalı balıkçı barınağına çekildi. 

KAZAYLA KIZ ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ilköğretim öğrencisi 13 yaşındaki kız, erkek arkadaşının oynadığı av tüfeğinden çıkan saçmalarla başından vurularak hayatını kaybetti.

Olay, Yeni Mahalle 725'nci Sokak'ta 3 katlı bir apartmanın birinci katında meydana geldi. İddiaya göre, Cumhuriyet İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Dilara Taşkaya (13), okuldan çıktıktan sonra doğum günü kutlaması için hemen karşı binadaki kız arkadaşının evine geldi.

Arkadaşlarının bulunduğu grup içerisinde yer alan lise öğrencisi erkek arkadaşı S.K. (15) iddiaya göre, evde duvarda asılı olan otomatik av tüfeğiyle oynarken, boş olup olmadığını anlamak için namluyu duvara yönelttikten sonra tetiğe bastı.

Silahın patlamadığını görünce kontrol için geriye dönen S.K.'nın elindeki av tüfeği ikinci kez tetiğe dokunduğunda ateş alarak Dilara Taşkaya'nın başına isabet etti. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Dilara'nın öldüğünü belirledi. Adrese daha sonra polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edilirken, Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Türker Alptekin de evde incelemede bulundu.

Hayatını kaybeden öğrencinin anneannesinin evinde kaldığı, anne ve babasının ise Norveç'te yaşadığı öğrenildi. Yakınları ve öğrenci arkadaşları olay sonrası ev önünde sinir krizleri geçirirken, genç kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, olaya tanık olan öğrencileri ifadelerine başvurulmak üzere karakola götürürken, av tüfeğiyle arkadaşının kazaen ölümüne neden olduğu ileri sürülen lise öğrencisi ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

BUNALIMA GİREN GENÇ ANNESİNİ REHİN ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Silivri'de işten çıkarıldığı ve arabası bağlandığı için bunalıma giren 26 yaşındaki genç, babasının beylik tabancasıyla annesini rehin aldı. Genç, yaklaşık 6 saat süren operasyonun ardından teslim oldu.

Yenimahalle Önder Sitesi önceki gece silah sesleri ile yankılandı. Hadımköy'de matbaa ustası olarak çalışan Bayram Özkurt (26), işten çıkarıldığı için bunalıma girdi. Aynı gün arabası da trafik ekipleri tarafından bağlanan Özkurt, emekli polis memuru olan babası Ahmet Özkurt'un beylik tabancasıyla annesi Tülay Özkurt'u rehin aldı.

Çılgın genç, site sakinlerine soğuk terler döktürdü. Hemen olay yerine gelen Silivri Emniyet Müdürü Ender Sevim, İstanbul'dan takviye kuvvet istedi. Akşam saat 18.00 sıralarında başlayan operasyona İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tufan Ergüder ve çok sayıda özel harekat polisi katıldı. Silivri İlçe Emniyet Müdürü Sevim'den bağlanan arabasını geri isteyen Özkurt için araba evin önüne getirildi.

İşsiz genci ikna etmek için çay ocağı sözü de verildi. Zaman zaman havaya ateş eden Özkurt, daha sonra annesini serbest bıraktı. Yapılan operasyonda emniyet ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı. 6 saat sonunda gece saat 00.00 sularında silahı bahçeye atan Özkurt teslim oldu.

Özkurt, annesi ile birlikte sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. Gencin şizofren hastası olduğu öne sürüldü. 

CESEDİ GÖMMEK İÇİN TELEVİZYONU SATMIŞLAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Gürpınar'da boğularak toprağa gömüldükten sonra cesedi piknik yapan vatandaşlar tarafından bulunan Cafer Taner'in (53) üç arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. İşsiz olan üç genç suçlarını itiraf ederlerken Cafer Taner'i kendilerine olan borçlarını ödemediği için öldürdüklerini söyledi. Zanlıların Cafer Taner'i gömmek için evlerindeki televizyonu satıp kazma ve kürek aldıkları öğrenildi.

Gürpınar'da 11 Mayıs 2011'de piknik yapan vatandaşlar yarı yarıya toprağa gömülmüş bir erkek cesedi görerek polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri yaklaşık 50 santimetre toprağın altına gömülen cesedin çevredeki köpekler tarafın eşelenerek ortaya çıkarıldığını tespit etti.

ÖNCE CESEDİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada cesedin parmak izinden daha önceden elektrik hırsızlığı yüzünden hakkında işlem yapılan Cafer Taner'e ait olduğunu tespit etti. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede boğularak öldürüldüğü ortaya çıkarılan Cafer Taner'in polis tarafından 19 Nisan 2011'den sonra kayıp olarak arandığı belirlendi. Cafer Taner'in cep telefonu kayıtlarını inceleyen dedektifler son olarak pazarlamacılık yaparken tanıştığı 3 kişiyle görüştüğünü tespit etti. Bunun üzerine Aykut O.(21), Fatih Ç.(27) ve Tacettin D.(24) gözaltına alındı

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan üç zanlının suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. İfadelerinde Cafer Taner'den 1500 lira alacaklarını iddia eden zanlıların konuşmak için evlerine çağırdıklarını aralarında geçen tartışma sonucu cinayeti öldürdüklerini söyledikleri belirtildi.

BENZİN ALIRKEN GÖRÜNTÜLENDİLER
Cafer Taner'in olay sırasında kendilerine silah çektiğini bunun üzerine üzerine atlayarak onunla boğuştuklarını anlatan zanlılar öldüğünü anlayınca önce korkup dışarı kaçtıklarını söylediler. Daha sonra eve dönerek cesedi bir halıya sardıklarını ve Cafer Taner'in otomobiline yüklediklerini anlatan zanlıların "Cesedi gömmeye karar verdik. Ancak paramız yoktu. Bunun üzerine evde bulunan televizyonu satıp, nalburdan kazma ve kürek aldık. Cesedi gömdükten sonra otomobili bir otoparka park ettik" dedi.

Polis yaptığı soruşturmada üç zanlının Cafer Taner'i öldürüp gömdükten sonra otomobiliyle benzin alırken görüntülerine ulaştı. Poliste işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye gönderildi.

TEMİZLİK YAPARKEN EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Bağcılar'da Sebahat Yıldız (46), yatağın arkasındaki av tüfeğini çıkarırken yanlışlıkla eşini vurarak öldürdü. Bir çocuk annesi Sebahat Yıldız, gözyaşları içinde adliyeye götürüldü.

Bağcılar, İnönü Mahallesi'nde dün sabah meydana gelen olayda bir hastanede hizmetli olarak çalışan Hüseyin Yıldız, av tüfeği ile başından vurularak ölmüş bir şekilde bulundu. Evde sinir krizleri geçiren Hüseyin Yıldız'ın eşi Sebahat Yıldız polis tarafından gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliği'nde durmadan ağlayan ve sinir krizleri geçiren Sebahat Yıldız, ortaokula giden kızını yolcu ettikten sonra temizlik yapmaya başladığını, bu sırada eşinin yattığı yatağın arkasında bulunan baba yadigarı tüfeği yerinden çıkarmak istediğini söyledi. Sebahat Yıldız, tüfeği bir eliyle çıkarmayı başaramayınca iki eliyle asılarak yatakla duvar arasından çıkarmaya çalıştığını, bu sırada silahın ateş aldığını söyledi. Eşi kanlar içinde kalan talihsiz kadının çığlık atarak komşularından yardım istediği öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan Sebahat Yıldız av tüfeği ile adam öldürmek suçundan adliyeye sevk edildi.