BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM

İkisinin de ezik bir ruh hali var çünkü...

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun çatı aday olarak gösterilmesiyle ilgili Sabah gazetesi Mehmet Barlas, muhalefet liderlerine yüklendi.

Abone ol

"Ekmeleddin İhsanoğlu'nun sürpriz çatı adayı olarak sahneye sürülmesi sırasında üzerinde durulması gereken asıl mesele, CHP ile MHP'nin yöneticilerinin içinde bulundukları ezik ruh hali değil midir?"

Muhalefet liderlerini kızdıracak bu soru, Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas'a ait. Bugünkü yazısının "Fethullah"tan "Ekmeleddin" başlıklı kısmında Barlas, CHP ve MHP'nin seçim kazarmak değil, Tayyip Erdoğan'ın kazanmaması için uğraştığını belirtti.

Mehmet Barlas'ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

ŞİMDİ DE EKMELEDDİN'E SIĞINDILAR

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun sürpriz çatı adayı olarak sahneye sürülmesi sırasında üzerinde durulması gereken asıl mesele CHP ile MHP'nin yöneticilerinin içinde bulundukları ezik ruh hali değil midir? Önce "Fethullah"a şimdi de "Ekmelleddin"e sığınmak, bunun bir kanıtı olamaz mı? Bir seçime gidilirken buna katılacak olanlar "Kazanmak" üzerinde beyinlerini ve bedenlerini yoğunlaştırırlar...

BU PROJE CHP'Yİ BÖLECEK

Ama CHP ve MHP için seçimi kazanmak değil, Tayyip Erdoğan'ın kazanmaması üzerinde yoğunlaşan arayışlara mahkûm olmak söz konusu... Bu nedenle "Acaba İhsanoğlu AK Parti'yi böler mi" içerikli komplo teorileri de gündeme gelmiyor mu?
Beklersek bu "Proje"nin en önce CHP'yi böldüğünü göreceğiz...