BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.505,82
HABER /  MAGAZİN

İki ünlü oyuncu birbirine düştü

Hande Ataizi ile Cihan Ünal'ın 'Özel Hayatlar' adlı oyundaki sevişme sahneleri olay yaratmıştı. Ancak şimdi ikili birbirine düştü...

Abone ol

Hande Ataizi ile Cihan Ünal'ın 'Özel Hayatlar' adlı oyundaki sevişme sahneleri olay yaratmıştı. Ancak şimdi ikili birbirine düştü...

Oyununun Kıbrıs turnesine gitmediği için Ünal'ın tepkisini çeken Ataizi, "Yolladığı SMS'i kamuoyuyla paylaşmamamızı tercih edeceğine eminim" diyerek gözdağı verdi

Geçen aylarda Can Gürzap ile Nurseli İdiz arasında yaşanan ve mahkemeye taşınan olayın bir benzeri şimdi Hande Ataizi ile "Özel Hayatlar" isimli tiyatro oyunundaki rol arkadaşı Cihan Ünal arasında yaşanıyor. Gencay Gürün'ün Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı Tiyatro İstanbul'un sahneye koyduğu oyunun aynı zamanda yönetmeni olan Cihan Ünal, Ataizi'nin Kıbrıs turnesine gitmeyip daha sonra Kıbrıs'ta sevgilisiyle tatil yaptığı öğrenince küplere bindi. Ünal, Ataizi'nin TNT'de yaptığı "Dest-i İzdivaç' programına göndermede bulunarak "Herkes layık olduğu yerde yaşar" dedi. Ataizi ise Ünal ile anlaşamadığını belirtti ve yazılı açıklamasında özetle şunları kaydetti:

"Sayın Ünal ile aramızda meydana gelen anlaşmazlık bu oyundaki üstlendiğim görevimi sürdürmeme olanak tanımamaktadır. Bu kararımı oyunun Kıbrıs Turnesi'nden 1 hafta önce 15 Mayıs'ta Tiyatro İstanbul yönetimine bildirmiş ve oyundaki görevime devam etmeyeceğimi açıklamıştım.

Ünal'ın kanser hastaları için yapılacak bir gösteriden kaçmışım intibaını yaratacak sözlerini en hafifinden yadırgatıcı buldum. Beni zor durumda bırakma niyetiyle verdiği demecin ne tiyatro sanatına, ne Gencay Hanım'ın emeklerine, ne de oyunumuzun başarısına yakışmadığını belirtmek zorundayım. Cihan Bey'in oyunun bitmesinin ardından telefonuma yollamış olduğu mesajı ve gönderilme nedenlerini kamuoyuyla paylaşmamamızı tercih edeceğine de eminim. Vermek zorunda olduğum bu basın demeciyle yetiniyorum"

TAZMİNAT DAVASI AÇIYORUZ

Ataizi'nin oyunla yakaladığı çıkış sonrası televizyonda program yapmaya başladığını söyleyen Ünal, oyunda ünlü yıldızın rolünü Devlet Tiyatrosu oyuncusu Meral Bilginer'in oynayacağını söyledi ve şunları ekledi:

"Bahsettiği mesajı kamuoyuna o açıklamazsa, ben paylaşırım. Ben de onu tehdit ediyorum. Bir dönem mesajlı motivasyon olayı vardı. O mesaj benim yüzakımdır. İçinde ne tehdit, ne de hakaret var. O mesajda ben kırgınlıklarımızın olabileceğini ama tüm ekip adına oyunun devam etmesi gerektiğini belirttim. Bunda kötü bir şey yok ki... Bana Ataizi'nin sete gitmemesi ve star kaprisleri yaptığı için artık dizilerde iş bulamadığını belirtip 'Sen nasıl güveniyorsun' dediler ama ben kulak asmadım. Onu kazanalım dedim. Nitekim çok da iyi oynadı ama 2500 biletin satıldığı Kıbrıs oyununa çıkmıyor ama aynı gün sevgilisiyle eğlenmeye gidiyor. Tiyatroda perde kapanır mı? Maddi ve manevi tazminat davası açıyoruz" diye konuştu.