BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  GÜNCEL

İki sarhoşun şakası kanlı bitti

Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi’nde birlikte içki içen iki arkadaş arasındaki şakalaşma cinayetle sonuçlandı.

Abone ol

43 yaşındaki Cevdet Taş, şakalaşmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine tabancayla arkadaşı 46 yaşındaki Nihat Zaralı'yı karnından yaraladı. Zaralı da bıçakla Taş'ı karın boşluğundan bıçaklayarak öldürdü.

Olay, önceki gece Nilüfer İlçesi Karaman Mahallesi Sanayi Caddesi'nce bir restorana giden Nihat Zaralı, bir masada oturup bira içmeye başladı. O sırada restorana gelen Cevdet Taş, arkadaşı olan Nihat Zaralı'nın masasına oturdu. İki arkadaş bir süre içki içip sohbet ettikten sonra Nihat Zaralı, arkadaşı Cevdet Taş ile şakalaşmaya başladı. Cevdet Taş'a mahalledeki bazı gençlerle arasında sorun olduğu ve gençleri rahatsız etmemesi gerektiğini söyleyen Nihat Zaralı arkadaşının tepkisiyle karşılaştı. “Sen hiç şakadan anlamıyorsun” dediği arkadaşı Cevdet Taş tarafından karnından tabancayla vurulan Nihat Zaralı yanında taşıdığı bıçakla Cevdet Taş’ı sol karın boşluğundan bıçakladı. Restoranda bulunanlar tarafından Yeni Karaman Mahallesi Özlem Sokak'ta bulunan evinin önüne bırakılan Cevdet Taş, buradakilerin 112 Acil Servis ekiplerine haber verilmesi sonucu Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı.

Olay yerinde bulunan Nihat Zaralı restoran çalışanlarının çağırdığı ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nihat Zaralı’nın yaşam mücadelesi verirken, arkadaşı Cevdet Taş’ın ise dün gece öldü.