BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.434,19
HABER /  GÜNCEL

İki küçük kız ve iki korkunç tecavüz olayı!

Trabzon ve Uşak tecavüz haberleri ile sarsıldı. İşte iki küçük kızın başına gelenler...

Abone ol

Tecavüz skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Bu kez iğrenç olayların adresi Trabzon ve Uşak... Trabzon'da 14 yaşındaki kız Uşak'ta ise 13 yaşındaki kız tecavüze uğradı.

Kızı B.B.’nın cinsel istismara uğradığını öğrenmesi üzerine şikâyette bulunan kişinin başvurusunun ardından polisin önceki gün gözaltına aldığı 2 kişi tutuklandı.
Küçük kızın ifadesi doğrultusunda soruşturmayı genişleten polis, dün de 6 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişiler, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Uşak’ta ise 13 yaşındaki ilkokul öğrencisi kız çocuğuna tecavüz ettikleri iddiasıyla iki kişi tutuklandı. İddiaya göre R.A. (24) ve M.Ç. (23), küçük kızı bir araziye götürüp tecavüz ettiler. Olayın ardından ailesine olayı anlatan B.T, Uşak Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yakalanan R.A. ve M.Ç. tutuklandı.

İNTERNETTE KORKUNÇ TUZAK

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ÖNCE ARKADAŞ OLUYORLAR SONRA...

Sosyal medya üzerinden ‘arkadaş’ oldukları kişileri bir eve kapatarak işkenceyle paralarını ve banka kartı bilgilerini alarak soyan çete yakalandı.

Sosyal Medya üzerinde arkadaş olarak buluştukları 4 kişiyi bir eve kapatarak dövdükten sonra şifrelerini öğrendikleri kredi kartları ile para çektikleri iddia edilen 3 kişi polis tarafından yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, polis olayla ilgili bir kişiyi daha arıyor.

İstanbul’da polise başvuran H.T. internet üzerinde tanıştığı kişiler tarafından kaçırıldığını, bir eve kapatılarak işkence yapıldığını cebindeki 460 lirasının alındığını, kredi kartlarından 1500 liranın çekildiğini söyleyerek şikâyetçi oldu. Polis başlatılan soruşturmada H.T.’nin kredi kartlarının kullanıldığı bankanın güvenlik kameralarını inceledi. Polis zanlıların kimliklerini tespit etmesinin ardından operasyon düzenledi. Fatih’te bir eve yapılan baskında Mehmet K. (23), Agit P. (19) ile ağabeyi Hasan P.(25) gözaltına alındı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BOLU'DA KAN DONDURAN OLAY

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KÖPEK TAVUKLARINA SALDIRINCA...

BOLU'da, boş arazide beslediği tavuklarına saldıran 6 aylık sokak köpeğini yakalayan 39 yaşındaki Muhsin M., ekmek bıçağıyla köpeğin boğazını kesip öldürdü. Polis tarafından yakalanan Muhsin M., gözaltına alındı.

Olay, saat 17.30 sıralarında, Karamanlı Mahallesi Parkalan Sokak'ta meydana geldi. Bir apartmanda kapıcılık yapan 39 yaşındaki Muhsin M., boş arazide beslediği tavuklarına 6 aylık yavru köpeğinin saldırdığını görünce çılgına döndü. Ekmek bıçağını aldıktan sonra ağzında tavuk bulunan köpeği yakalayan Muhsin M., köpeğin bozağını kestikten sonra bıçaklamaya başladı. Vatandaşlar, Muhsin M.'ye tepki gösterip sonra polise ihbarda bulundu. Kısa sürede gelen polis ekibi, Muhsin M.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Muhsin M. ifadesi alınmak üzere Bahçelievler Polis Merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.