BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,74
ALTIN 2.506,53
HABER /  GÜNCEL

İki kadının 'eve erkek aldın' kavgası

SARIYER'de aynı apartmanda oturan iki kadının ‘evine erkek aldın’ kavgası mahkemelik oldu. Birbirlerinden şikayetçi olan iki kadın hakkında dava açıldı.

Abone ol

Vatan gazetesinden Tolga Atar'ın haberine göre; İstanbul Sarıyer’de aynı apartmanda oturan iki kadından Çiğdem B. eşinden boşandıktan sonra aynı apartmanda oturmaya devam ettiğini belirterek, komşusu Sevgi K.’nın kendisi hakkında iftira attığını öne sürdü.

Çiğdem B., “Boşandıktan sonra Sevgi K. komşularıma benim hakkımda, ‘Bu kadın iyi değil. Evine erkek alıyor’ diyormuş. Kendi ailemden de Sevgi K.’nın bu konuşmalarını duyunca sinirlendim. Kendisine neden hakkımda bu tür dedikodular yaptığını sordum. Bana saldırarak üzerimdeki kazağı yırttı, küfürler etti.” dedi.

"KAMERA KAYITLARINA BAKILSIN" 
Komşusu Çiğdem B.’nin apartmanda birçok kişi ile kavgalı olduğunu söyleyen Sevgi K., ise “Çiğdem K., boşandıktan sonra evine erkek aldığına birkaç kez şahit oldum. Bana evime değişik erkekler alıyorum diye iftira ediyor. Apartman kapısının girişinde kamera var buna bakılsın. Kim evine erkek alıyor ortaya çıkar” dedi.