BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.424,08
HABER /  EKONOMİ

İki inşaatta iş kazası: Ölü var!

Kahramanmaraş'ta birer gün aralıklarla iki inşaatta meydana gelen iki ayrı iş kazalarında 2 işçi hayatını kaybetti.

Abone ol

İşçi ölümlerinin bitmek bilmediği günlerde, iş kazalarına bir yenisi daha eklendi. Kahrmanmaraş'ta sadece birer gün arayla iki ayrı inşaat kazası yaşandı, 2 işçi yaşamını yitirdi.

Bugün yaşana olayda, çalıştığı inşaatın 6. katından asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti. Dün yaşanan iş kazasında ise bir işçinin üzerine briket düşmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

İlk olay, Haydarbey Mahallesinde bulunan 9 katlı bir inşaat halindeki binada meydana geldi. İddiaya göre kalıp ustası 2 çocuk babası Seyfi Çil (42), mesai arkadaşları ile birlikte inşaatın 6. katında çalıştığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybetti.

insaat-isci.jpg 

ARKADAŞLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE 6. KATTAN DÜŞTÜ!

Arkadaşlarının gözü önünde 6. kattan asansör boşluğuna düşen Çil, ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılan Çil, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Dün yaşanan kaza ise Şehit Abdullah Çavuş Mahallesindeki bir inşatta meydana geldi. 34 yaşındaki Hüseyin Açıcı inşaat alanında çalıştığı sırada binanın 12. katından üzerine briket düşmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.