BIST 9.674
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.421,20
MEDYA

İki erkek evlenme vaadiyle kandırdı bir şoku da Müge Anlı'da yaşadı

ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanarak iki erkek tarafından evlenme vaadiyle kandırıldığını ve 360 bin TL'lik bir parasının dolandırıldığını anlatan Kübra Budak'ın hikayesi, 'bu kadarına da pes' dedirtti.

ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve iki erkek tarafından evlenme vaadiyle kandırıldığını söyleyen 62 yaşındaki Kübra Budak'ın hikayesi izleyenleri şoke etti. Kübra Hanımın yaklaşık 360 bin TL'lik parasını dolandıran Murat ve Serkan ismindeki erkeklerle sosyal medya üzerinden tanıştığı öğrenildi.

Aslen Konyalı olan ve emekli Zihinsel Engelliler Öğretmeni olduğunu söyleyen Kübra Budak'ın yaklaşık 7 buçuk yıl süren ilk evliliğinden iki çocuğu dünyaya geldi. Büyük oğlu Ferhat, 2012 yılında silahlı bir saldırı sonucu, küçük oğlu Samet ise geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetti. 1993'te ikinci kez evlenen Kübra Hanımın bu evliliği de devam etmedi ve 10 yıl sonra noktalandı.

ÖNCE MURAT DOLANDIRDI: Uzun süredir Konya'da bir dükkan işleten Kübra Hanım, ilk olarak Aralık 2017'de Murat ismindeki bir adam tarafından dolandırıldı. İddiaya göre 40 yaşındaki Murat, Kübra Budak'a sosyal medyadan mesaj attı ve bekar olduğunu, kendisiyle tanışmak istediğini söyledi. Kübra Hanımı evlenme vaadiyle kandıran Murat, 62 yaşındaki kadına önce araba aldırttı sonra da senetler imzalattı.

Tüm bunlar yetmezmiş gibi ikinci bir araba almak için ikna etti. Kübra Budak, Murat Bey'in istediklerini almak için kredi çekti. Hatta Murat Bey, Kübra Hanım'ı Antalya'da yaşamaya bile ikna etti. Kübra Budak, evlenmeyi beklerken, Murat'ın oğluyla Alanya'da tatil yaptığını öğrendi ve o zaman dolandırıldığını anladı.

ARDINDAN SERKAN BEY EVLİLİK VAADİYLE KANDIRDI: Murat Bey için çektiği kredileri ödemeye çalıştığı sırada bu sefer de Serkan Bey kendisine sosyal medyadan ulaştı ve ilerleyen zamanlarda evlenip Mersin'e yerleşme teklifinde bulundu. Ardından ev almak için para isteyince Kübra Hanım, Serkan Bey için de yaklaşık 70-80 bin TL'lik bir kredi çekti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün yani 9 Kasım Cuma tarihli bölümüne katılan Kübra Hanım, yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattı ve Müge Anlı'dan yardım istedi. Bu sırada telefonla canlı yayına bağlanan Serkan Bey'in anlattıkları karşısında bir kez daha şoka uğradı.

Serkan Bey, "Kübra hanımla bir gönül ilişkisi yaşadık ama evlilik vaadim filan olmadı. Ben evliyim" dedi. Serkan Bey'in evli olduğunu canlı yayında öğrenen Kübra Budak dondu kaldı.

Kübra Hanımla yüzük taktığı fotoğrafın da kendisine ait olmadığını söyleyen Serkan Bey sözlerine şöyle devam etti;

"Kübra Hanım bana 'Ben seninle evleneceğim' dedi. Ama ben evlenemeyeceğimizi söyledim. Benim bir tek suçum var o da eşime yaptığım ihanet. Bunun için kendimden utanıyorum."

GERÇEK ADI HAMZA'YMIŞ": Öte yandan programın ilerleyen zamanlarında Serkan Beyin yeğeni olduğunu iddia eden ve ismini vermek istemeyen bir kadın canlı yayına bağlanarak şoke eden açıklamalarda bulundu. Serkan Beyin gerçek adının Hamza olduğunu söyleyen kadın, şunları dile getirdi;

"O böyle bayanlarla konuşuyor ve onların paralarını yiyor. Hatta kendisi dini nikahlı evli."

İki erkek tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldı ATV'de şoke eden bir gerçeği daha öğrendiİki erkek tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldı ATV'de şoke eden bir gerçeği daha öğrendiİki erkek tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldı ATV'de şoke eden bir gerçeği daha öğrendiİki erkek tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldı ATV'de şoke eden bir gerçeği daha öğrendiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Sitene Ekle
Etiketler