BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.425,76
GÜNCEL

İki çılgın genç 3. köprüye gizlice tırmandı ve...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne iki kafadar kaçak olarak tırmandı. 2 arkadaş, 3. Köprü'ye gizlice tırmanarak en yüksek noktada selfie yaptı.

3. Boğaz köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesine gizlice girerek köprünün kulesine tırmanan iki çılgın arkadaş, tırmandıkları vincin üzerinde “350 metre” yükseklikte özçekim yaptı.














Görüntülerin medyaya yansıması üzerine Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada  "Şahısların, 1 Kasım seçim günü, günün ağarmasıyla özçekimi yaptıktan sonra kimseye görünmeden şantiyeden çıktıkları tespit edildi" denildi.




Bahsi geçen izinsiz giriş olayını Pavel Smirnov ve Özcan İpar'in 31 Ekim gece saatlerinde gerçekleştirmiş olabileceğine işaret edilen açıklamada, "Şahısların genel seçimler sebebiyle çalışmalara ara verildiği dönemde, işçilerin ve kule vinç operatörlerinin görev yerlerinde olmamalarının getirdiği rahatlıktan da faydalanarak 1 Kasım seçim günü, günün ağarması ile birlikte haberlerde bahsi geçen özçekimi yaptıktan sonra kimseye görünmeden gene aynı şekilde şantiyeden çıktıkları tespit edilmiştir" ifadelerine yer verildi. 




Köprünün güvenlik işlerinin özel bir güvenlik firması tarafından yürütüldüğü belirtilen açıklamada soruşturmanın devam ettiğini olayda ihmali olanlar hakkında gerekli cezai işlemlerin uygulanacağı belirtildi.

Sitene Ekle