BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,24
HABER /  POLİTİKA

İki başbakana 41 koruma eşlik etti!

Erdoğan'ın yeni başbakan adayı olarak tanıttığı Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun koruma sayısı artırıldı.

Abone ol
Erdoğan'ın Ahmet Davutoğlu'nun ismini başbakan adayı olarak açıklamasının ardından koruma sayısı da artırıldı! Hacıbayram Camii'nde çekilen bir fotoğraf karesinde Erdoğan ve Davutoğlu'na 41 tane yakın koruma polisinin eşlik ettiği görülüyor.
 
Davutoğlu’na, dün Erdoğan’ın adaylığını ilan etmesinin ardından Ak Parti Genel Merkezi’nden ayrılırken kendisine Başbakan'ın yakın koruma ekibinin kullandığı jipler eşlik etti.
 
Davutoğlu’nun konvoyuna sinyal kesici jammer aracın da katıldığı görüldü.

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU CAMİDE FOTOGALERİ 
 
İKİLİ AYNI CAMİDE
 
Bugün Başbakan Tayyip Erdoğan ile birlikte Cuma namazı için Hacıbayram Camii’ne giderken de Davutoğlu’nun koruma kalkanının genişlediği dikkat çekti.

a22150608.jpg 
 
DAVUTOĞLU'NA KORUMA TAKVİYESİ 
 
Davutoğlu’nun etrafında sivil kıyafetleri, çelik yelekleri, otomatik silahları, tabancaları ve bellerindeki kemerlerinde bıçaktan gaz bombasına kadar farklı mühimmatlar bulunduran korumalar yer aldı.
 
Namazın ardından Erdoğan ve beraberindekiler, cami içinde vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Bu sırada cami imamının sık sık, "Saygıdeğer cemaati müslimin, lütfen sadece musafaha ile yetinelim, el öpmeyelim" uyarısında bulunması dikkati çekti.