BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,80
HABER /  GÜNCEL

İki araç KUNDAKLANDI

Kundakçılar yine meydanda. Şanlıurfa'da 2 araç kundaklandı.

Abone ol

Şanlıurfa merkez ve Siverek ilçesinde 2 araç kundaklandı.
    
Siverek'te akşam saatlerinde Güney Mahallesindeki evine gelip apartmanın girişine 21 FB 252 plakalı otomobilini park eden Mustafa Kemal Lisesi Müdürü Behram İşbilen, bir süre sonra aracının yanmaya başladığını gördü.
    
Durumun polis ve itfaiyeye bildirilmesi üzerine, olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Araçta maddi hasar oluştu.
    
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, aracın camı kırılıp içeriye benzin dökülerek yakılmaya çalışıldığını belirledi.
    
Yetkililer, adı açıklanmayan bir öğrencinin bugün okul müdürü İşbilen'le tartıştığını, olayın da bu öğrenci tarafından gerçekleştirildiğinin sanıldığını kaydetti.
    
Şanlıurfa'nın merkez Hacı Bayram Mahallesi'nde de bir evin önünde park halindeki otomobil yakıldı.
    
İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen 63 DS 219 plakalı otomobildeki yangının, araç sahibiyle daha önce aralarında husumet bulunan ve aynı sokakta oturan kişiler tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi.
    
Otomobilin kullanılamaz hale geldiği bu olayla ilgili, Cuma ve Mahmut A'nın gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.