BIST 9.801
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,67
HABER /  MEDYA

İkbal Gürpınar'ın eşi Emre Ermiş konuştu

İkbal Gürpınar'ı dövdüğü öne sürülen kocası Emre Ermiş ilk kez konuştu. İkbal Gürpınar ile dayak olayı yaşanmadığını açıklayan Emre Ermiş iddiaları yalanladı.

Abone ol

İkbal Gürpınar 2 yıl önce evlendiği eşi Emre Ermiş ile medyanın gündemine 'dayak' iddiasıyla oturdu. İkbal Gürpınar'ın İstanbul Aile Mahkemesine başvururak kocası Emre Ermiş hakkında evden uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıkmıştı. Peki Emre Ermiş ünlü spikeri dövdü mü?

Tasavvuf müziği şarkıcısı olan Emre Ermiş iddiaların ardından ilk kez konuştu. Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Emre Ermiş 'dayak' iddiasını yalanladı.
ikbal-gürpinar-ve-eşi-emre-ermiş.jpgEmre Ermiş şu açıklamayı yaptı;
-“Biz de değil kadına, haksız yere hiç kimseye el kalkmaz kaldı ki, benim eşime el kaldırmak kimsenin hakkı değildir. Bizim aramızda bir evlilik sözleşmesi de var. Bu şiddet haberleri eşimle aramızın bozuk olduğu bir dönemde ortaya atılmış gerçeği yansıtmayan haberlerdir. Biz Ramazan ayında birlikte sahne aldık ve birlikte katıldığımız tv programları oldu, gerçekten arada bir şiddetli geçimsizlik durumu olsaydı birlikte sahne alır mıydık ".

İKBAL GÜRPINAR NE DİYOR?

emre-ermiş-kimdir-ikbal-gürpinar.jpgİkbal Gürpınar ise hakkında çıkan haberlere tepkili. Emre Ermiş hakkında uzaklaştırma kararı aldırmasının sebebini açıklamayan İkbal Gürpınar sosyal medya hesabından şunları yazdı;

-"Evliliğimizin bitiş nedeniyle ilgili hiçbir gazeteye açıklama yapmamama rağmen ,röportaj yapmışım gibi haber yapanlar olmuş. Sayısız TV kanalı aradı ana habere çıkmam için. Kesinlikle hiç kimseyle konuşmayacağım. Acımasız ve küstahça yapılan hakaret içeren tüm yorumları avukatıma ilettiğimi bildirir, "kınadığınız şey başınıza gelmeden ölümü tadamayacaksınız " Hadis-i Şerif'ini hatırlatırım. Rabbim sabır versin bana".

EMRE ERMİŞ KİMDİR?
ikbal-gürpinarin-eşi-emre-ermiş-kimdir.jpg
4 Ekim 2013 yılında İkbal Gürpınar ile evlenen Emre Ermiş tasavvuf müziği sanatçısı olarak biliniyor. Ramazan ayı boyunca da İkbal Gürpınar sayesinde bir çok AK Partili belediyenin etkinliğine çıktı. Kanal 7 televizyonunda da İkbal Gürpınar ile 'Kabe yollarında' isimli bir program yapma şansı buldu. Emre Ermiş adını İkbal Gürpınar'ın eşi olarak duyurdu.