BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.425,17
HABER /  GÜNCEL

IISSTurkey farklı görüşleri bir araya getirdi

Uluslararası Sosyal Bilimler Enstitüsü (IISSTurkey) Türkiye'de bir ilke imza atarak her kesimden siyasi partileri bir araya getirdi.

Abone ol

Farklı fikir ve görüşte olan kişileri aynı masa etrafında buluşturup son zamanlarda ülkemizin daha fazla ihtiyaç duyduğu ortak aklın oluşmasına katkı verecek programlara imza atan IISSTurkey tarafından geçen hafta Taksim Park Bosphorus Hotel İstanbul’da ‘Türkiye’de Siyasal Gerçekliklikler’ programı gerçekleştirildi.

Programda; Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Sayın Dr. Masum Türker, Merkez Parti Genel Başkanı Sayın Prof. Dr.Abdurrahim Karslı ve Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Cem Toker panelist olarak katılarak ülkemiz siyasetinin gerçeklikleri üzerine görüşlerini paylaştılar. Rota Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda siyasi partilerin, akademisyenlerin, gazetecilerin, düşünce kuruluşlarının ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir araya gelinerek Türkiye’de iktidar arayışları ve seçimler sonrası siyasi görünüm, geleneksel siyasete karşı alternatif siyaset arayışı, seçenekler, riskler ve fırsatlar konuşuldu.