BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.424,07
HABER /  GÜNCEL

İhtiyaç sahibi çocuğu gülümsetecek proje

Minik Gamzeler Sosyal Yaşamı Destekleme ve Geliştirme Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği’ne hazır!

Abone ol

2008 Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi 7 çocuğun bayram sabahına yeni kıyafetlerle uyanmasına vesile olan Minik Gamzeler, Ekim 2012 itibariyle Minik Gamzeler Sosyal Yaşamı Destekleme ve Geliştirme Derneği oldu ve 23 Nisan’da da ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Historia Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 22 Nisan Pazartesi akşamı saat 19:00’da yapılacak olan Minik Gamzeler etkinliğinde ihtiyaç sahibi çocuklar müzik, konser, bowling ve ödüllü yarışmalarla eğlenecek.

Etkinlik süresi: Arasız 100 dakikadır.

Etkinliğin Yapılacağı Mekan: Historia Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Adres: Adnan Menderes Bulvarı No:2 Fatih/İstanbul
Tarih: 22 Nisan 2013 Pazartesi

Saat: 19:00

Etkinlik İçeriği

19.00 Minik Gamzeler Müziği ve palyaçolar eşliğinde çocukları karşılama

19:10 Açılış Konuşması

19:20 Minik Çocuklar Konser

19:30 Hayaller Kumpanyası Gösteri

20:00 Çocuklarla Ödüllü Yarışmalar ve Oyunlar

20:15 Minik Gamzeler Gitar Grubu Mini Konser

20:40 Çocuklarla Bowling Oyunu

2008 yılından beri ihtiyaç sahibi çocukların gülümsemesi için çalışan Minik Gamzeler Sosyal Yaşamı Destekleme ve Geliştirme Derneği bu bayramda ihtiyaç sahibi çocuğun yanağında gamze olmak için hazırlıklarını tamamladı.

Minik Gamzeler Sosyal Yaşamı Destekleme ve Geliştirme Derneği küçük bir gülümsemenin büyük umutlara yol açtığını düşünerek ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet ve eğitim yardımları yapıyor. Onlara hayalleri olduğunu fark ettirmeye çalışıyor. Hayallerini gerçekleştirmeleri için kapılar aralıyor.

Minik Gamzeler Sosyal Yaşamı Destekleme ve Geliştirme Derneği ihtiyaç sahibi çocukların geleceğe umutla bakmaları için siz basın mensuplarının desteğini bekliyor. Sizin de aracılığınızla daha çok çocuğumuz yüzlerinde gülümsemeyle geleceğe emin adımlar atsın.

Katkılarından Dolayı Teşekkürler

Historia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Hayaller Kumpanyası