BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.499,39
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

İhsanoğlu'nun 'Bozkurt Selamı'yla imtihanı

MHP Milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, kendisinden bozkurt selamı yapılması istenince bir türlü beceremedi

Abone ol

MHP İstanbul ikinci bölge birinci sıradan milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, MHP istanbul İl Başkanlığı'nda katıldığı toplantıda kendisine "Bozkurt işareti yapar mısınız ?" diyen basın mensuplarına "Ben bunu çok yaptım siz görmediniz mi?" dedi. Daha sonra Bozkurt işareti yapmaya çalışan İhsanoğlu tüm denemelerine rağmen başarılı olamadı.

MHP’nin İstanbul 2. Bölge 1. sıradan aday gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu, MHP İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş’la görüşen Ekmeleddin İhsanoğlu, ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ağustos ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak aday olarak gösterilmesinde MHP’nin öncü rolü olduğunun altını çizerek, “Bu kez milletvekili seçimi için bana halktan gelen büyük bir istek oldu. Nereye gitsem halktan da büyük bir talep vardı. Halk ‘sizi mecliste görmek istiyoruz’ dedi. Bana oy veren 15.5 milyon insan, bize oy verenler de vermeyenler de birçok insan benim meclise girmemi istedi. Bu sırf halkımızın arzusu değil aynı zamanda da birçok siyasi liderin de arzusuydu. Ben bu çerçevede bir değerlendirme yaptım bundan kaçmayı kendi millet ve vatan anlayışıma aykırı buldum ve Sayın Bahçeli’nin çok önceden yapmış olduğu nazik teklifin tekrar edilmesi neticesinde kabul ettim ve ben bundan dolayı mutluyum şeref duyuyorum” dedi.

MHP İstanbul 2.Bölge 1. sıradan seçim yarışına katılan İhsanoğlu, MHP’nin sembolü olan bozkurt işaretini ise bir türlü yapamadı.