BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,55
HABER /  SEÇİM

İhsanoğlu konuşurken Erdoğan'ın danışmanı salladı

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçim açıklaması yaptığı sırada Başbakan Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank'tan bombalar geldi.

Abone ol

CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Çırağan Sarayı'nda basın toplantısı yaptığı saatte Başbakan Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank'tan bomba yorumlar geldi.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim sloganı olan 'Ekmek için Ekmeleddih İhsanoğlu' sloganını duyan Mustafa Varank dalgasını geçti.

Varank slogandan sonra şu üretimi yaptı;

Ekmek için Ekmeleddin
Peynir için Bahçeli
Zeytin için Kılıçdaroğlu
Çay için Haydar Baş

screen-shot-2014-07-10-at-2.54.16-pm.png

ekmeleddin-i̇hsanoğlu-cumhurbaşkanliği-seçim-bildirgesi.jpgEKMELEDDİN İHSANOĞLU İLK KEZ KONUŞTU

Tüm haber kanalları canlı verdiği Cumhurbaşkanlığı seçim bildirgesini Ekmeleddin İhsanoğlu elindeki metinden okudu. İhsanoğlu sorulan her soruyu da yanıtladı. İşte Ekmeleddin İhsanoğlu'nun günün olayı olan bildirgesi (TAMAMI TIKLAYIN)



EN LÜKS OTELDE EKMEK SLOGANI


Mustafa Varank, İhsanoğlu'nun 'ekmek' sloganı ile ortaya çıkışına da eleştiri getirdi. Basın toplantısının Türkiye'nin en lüks oteli Çırağan Sarayı'nda yapıldığını hatırlata Varank, "Eşit şartlarda değiliz diyerek Ekmek İçin sloganını ilan eden Ekmel Bey ilk ve en önemli toplantısını Türkiyenin en pahalı otelinde yapıyor" yorumunda bulundu.

screen-shot-2014-07-10-at-2.57.21-pm.png

5 PARTİ BİRAYA GELMİŞ AMA...

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim bildirisini okuduğu basın toplantısındaki zaafiyetler de Varank'ın diline düştü. Varank şunları yazdı;

*5 parti bir araya gelmiş düzgün bir toplantı yapamıyor. Teknik imkansızlıklar anlaşılır da o salonun ışıkları neden kapalı anlayan var mı?

ekmeleddin-i̇hsanoğlunun-seçim-slogani-ekmek-olay-oldu.jpgEKMELEDDİN İHSANOĞLU'NUN 'EKMEK SLOGANI' ALAY KONUSU OLDU

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim konuşmasını da sollayan ekmek sloganı ve seçim logosu oldu. Sosyal medyada gazetecilerden dalga geçen twitler aktı. Yorumların hemen hepsi bomba (TAMAMI TIKLAYIN)


screen-shot-2014-07-10-at-2.56.50-pm.png
Kaynak : İnternethaber.com