BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,12
ALTIN 2.326,21
HABER /  GÜNCEL

İhsan Özkes'in tweetleri ortalığı karıştırdı

CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in Cumhurbaşkanlığı Külliyesi hakkında attığı tweetler sosyal medyada olay oldu.

Abone ol

7 Haziran seçimlerinde CHP'den İstanbul Milletvekili olarak Meclis'e giren daha sonra istifa eden İhsan Özkes, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki 30 Ağustos Resepsiyonu'na katıldı.

Resepsiyona katılmasını Twitter üzerinden eleştirenlere cevap veren Özkes, "Hz. Muhammed yaşıyor olsaydı saraya girer miydi? Bu akşam hissettim, kesinlikle girerdi. Çünkü orada sünnetten emareler çok" ifadelerini kullandı. Özkes ayrıca yaşasaydı Mustafa Kemal Atatürk 'ün de saraya geleceğini söyledi.

i̇hsan-özkesin-tweetleri-ortaliği-kariştirdi.jpg

İşte Özkes'in o açıklamalarının tamamı:

30 Ağustos nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği resepsiyona katıldım diye bana hücum edenleri Allah ıslah eylesin.

"KEŞKE ORADA OLSAYDILAR"

CHP'de iken söylediklerimi yazıp çizenler her halde benim incitici eleştirilerim nedeniyle hicap duyduğumu sözlerimi duymamışlar sanırım. Saray'da 30 Ağustosta şehit olanlar ve tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu dualar edildi. Keşke bana saldıranlar da orada olsaydılar.

"HZ.MUHAMMED YAŞASAYDI..."

Hz. Muhammed bu gün yaşıyor olsa Saraya girer mi, bu akşam orada hissetim ki kesinlikle girerdi, çünkü orada sünnetten emareler çok. Bu arada Saray'ın mescidinde namaz kılmak da nasip oldu, bana saldıranlara da inşallah nasip olur. Sanki bir ayıp işlemişim bir günah işlemişim gibi saldıranlara Allah akıl fikir versin Nedir bu Tayyip Erdoğan düşmanlığı? Allah ıslah etsin.

"ATATÜRK'TE MUTLAKA SARAYDA OLURDU"

Meraklılar için söyleyeyim Atatürk de bu gün yaşıyor olsa bu akşam mutlaka Saray'da olurdu. Bara, meyhaneye gitseydim beni överlerdi. Saray'a gittim diye bana saldırıyorlar. Orada Kur'an dinledim, namaz kıldım, ayıp mı, günah mı?

"CHP'Lİ İHSAN ÖZKES DEĞİLİM"

Benim CHP'de iken söylediklerimi bırakın, ben artık vallahi de billahi de 'CHP'li İhsan Özkes' değilim, ben İhsan Özkes'im lütfen kabullenin. 'Tayyip Erdoğan düşmanlığı PKK dostluğuna götürüyorsa, burada düşünmek gerekmez mi' demiştim, ben de düşündüm ve Saraya gittim. Siz de gidin.

Bırakın geçmişte şöyle dediğimi, böyle dediğimi, söz konusu vatansa gerisi teferruattır Milletin birliği, vatanın bütünlüğü için Saraydaydım."

İhsan Özkes dün yaptığı açıklamada da, CHP'den istifa etmeden önce AK Parti'yi çok eleştirdiğini ve bundan üzüntü duyduğunu açıklamıştı.

Özkes'in resepsiyondan sonra Twitter'daki paylaşımları şöyle:

i̇hsan-özkesin-külliye-tweetleri-ortaliği-kariştirdi.jpg

i̇hsan-özkesin-külliye-tweetleri-ortaliği-kariştirdi.20150831093914.jpg

i̇hsan-özkesin-külliye-tweetleri-ortaliği-kariştirdi.20150831093954.jpg