BIST 8.739
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.234,82
HABER /  GÜNCEL

İğrenç baba! Allah senin belanı versin...

Ankara'da G.M.B isimli yaratık, öz oğlunu kaldığı tarikata ait yurda götürürken cinsel istismarda bulundu. Yurdun arkasında araç içinde oğluna musallat olan G.M.B, “Alt soya karşı çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan” tutuklandı

Abone ol

ANKARA'da mide bulandıran ve "senin gibi babanın Allah belasını versin" dedirten iğrenç bir olay yaşandı. Öz oğlunu kaldığı tarikata ait yurda götürürken cinsel istismarda bulunan baba G.M.B, “Alt soya karşı çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan” Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

Hürriyet'te yer alan soruşturma dosyasına göre, 14 yaşındaki lise öğrencisi olayı şöyle anlattı: “Yurdun arka tarafına arabayla geçtik. Arabayı burada durdurdu. Ben o sırada arabanın ön tarafında oturuyordum. Bana arkaya geç dedi. (…)"

Çocuk şöyle devam etti: "Daha sonra burada yaklaşık 10 dakika durduk. Polis geldi. Eğer polis gelmeseydi bir şey yapmazdım, kimseye bahsetmezdim. Utandığımdan dolayı sıkıntılarımı paylaştığım anneme ve amcama da bu durumu anlatamazdım.”

İğrenç baba G.M.B de ifadesinde, oğlunun anlattıklarını teyit etti.