BIST 8.988
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.277,21
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İGDAŞ personeline modacı eli değdi

İstanbul'un doğalgaz altyapısı yapımı, bakımı ve işletmesinden sorumlu İGDAŞ'ın çalışanlarının kıyafetleri modacı Kaprol tarafından tasarlandı.

Abone ol

İGDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre İş Kıyafetleri Komisyonu'nun moda tasarımcısı Arzu Kaprol ile yürüttüğü bir yıllık çalışmalar sonunda İGDAŞ'ın ileri teknolojisini, çevreciliğini, üstlendiği sorumluluğu ve kurumsal kimliğini yansıtan kıyafetlerin tasarımı tamamlandı. İGDAŞ'ın sahadaki teknik ekipleri için tasarlanan kıyafetler ileri teknoloji ürün kumaşlardan üretildi.

Kıyafetlerde teknik ekiplerin çalışırken rahat etmelerini sağlamak üzere anti bakteriyel, çabuk kuruyan özel kumaşlar kullanıldı. Modern
çizgiler taşıyan kurumsal kıyafetler, gömlek, tişört, tulum, mont gibi 15 parçadan oluşuyor. İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, bin 300 saha personelinin yaklaşık 800'ünün Doğalgaz Acil Ekipleri olduğunu, acil ekiplerin tüm abonelere ihbar için hizmet verdiğini belirterek, bu nedenle teknolojik özelliklere sahip kıyafetlerin modern çizgiler taşıyan, rahat ve her türlü çalışma koşuluna uygun olarak tasarlandığını ifade etti. Aslan, "Bu kapsamda, Kurumsal Kıyafet Projesi için aynı vizyonu paylaştığımız Arzu Kaprol'le işbirliği yapmayı seçtik. Bu işbirliğine adım atarken, İGDAŞ'ın bir ürünün birden fazla işlevi yerine getirmesi anlamındaki yakınsama teknolojilerindeki vizyonuyla uyumlu kurumsal kıyafetlerin hazırlanması önemli rol oynadı" dedi.

Arzu Kaprol de açıklamasında kıyafetlerin, işletme ve bakım ekiplerinde su itici özelliği olan, mevsimsel özellikler ve coğrafi konuma bağlı sıcaklık farklarına karşı uyumlu dört mevsim kullanılabilir nitelikte olduğunu vurguladı.