BIST 9.713
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.426,90
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

İfriti filme çekti evini cinler bastı kamera görüntüler var

İfrit'in Diyeti Cinnia filminin yönetimeni Özgür Özberk evini terk etti. Cinlerin musallat olduğu yönetmen evindeki şok anları da kameraya çekti. Görüntüyü izleyen doktoru donup kalmış.

Abone ol

İfrit'in Diyeti Cinnia filminin yönetmeni Özgür Özberk ve oyuncularının başına gelmeyen kalmadı. Cinlerin musallat olduğu yönetmen Özgür Özberk o anları kameraya çekmiş. Yönetmen 4 ay dayanabildikten sonra evini terketmiş.

Bir film çektiler hayatları film oldu... İfrit'in Diyeti Cinnia filmini çeken ekip dehşeti yaşadı. Geçen hafta filmin vizyona girişi yaşananlar sebebiyle ertelenmişti. Bu hafta film vizyona girerken cinlerin musallat olduğu yönetmen Özgür Özberk neler yaşadığını ilk kez anlattı.

EVİMDEN TAŞINMAK ZORUNDA KALDIM

Özgür Özberk internethaber.com sitesine yaptığı açıklamada İfrit'in Diyeti filminin ardından paranormal olaylar yaşadığını doğruladı.

Peki neler yaşamıştı? Bu konuda ilk kez konuşan Özgür Özberk, "Evimde görüklerimden dolayı taşınmak zorunda kaldım" dedi.

İLK KEZ CİNLERİN LİSANI KALİ DİLİNİ KULLANDILAR

İfrit'in Diyeti Cinnia filmindeki ayin sahnesinde cinlerin lisanı olan Kali dili kullanıldı. İlk kez böyle bir çekim yapılırken yönetmen yaşadığı dehşeti bu dili kullanmış olmasına bağlıyor.

Kali dilini kullanma konusunda Mührü Vekil'e ısrarcı olduğunu anlatan Özgür Özberk, "Filmimizin senaryosunu yazdığımızda gerek mührü vekil’in cinlerle konuştuğu bölümde, gerekse ayin sahnesindeki ritüellerin daha gerçekçi olması için kali dili’ni kullanmakta ısrarcı oldum. Hocamız gerekli uyarıları yaptı ancak ben yine de sahneleri çektim" dedi. 

GARİP SESLER VE GÖRÜNTÜLER BAŞLADI

O sahnelerin çekimlerine kadar herşeyin yolunda gittiğini belirten Özgür Özberk "Ne olduysa ondan sonra oldu. Çekimlerden sonra evimde bile garip sesler anlam veremediğim görüntüler görmeye başladım. 5 ay sabredebildim. Sonunda evimi değiştirmek zorunda kaldım’’i dedi.

EVİNE BASAN CİNLERİ KAMERAYA ÇEKTİ

Yönetmen Özgür Özberk kendisine musallat olan cinleri kameraya çektiğini de söylüyor.

Görüntüleri psikolojik destek aldığı doktoruna da izlettiğini belirten yönetmen Özgür Özberk, "Bütün bu yaşananları mantık dışı bulan bulmayan herkese saygım sonsuz. Elimde kamera görüntüleri var. Mühr-ü vekil hocam ve bir psikolog doktor arkadaşımdan başkasına izlettirmedim. Hocam doğal olarak sakin karşıladı ama doktorumun adeta kanı dondu. Çok yakında bunları göstereceğim’’dedi.

İFRİT'İN DİYETİ CİNNİA FİLMİ

Bütün bu cin basması olaylarına sebep olan İfrit'in Diyeti Cinnia filmi gala yapmasına rağmen gösterime girememişti.

Cinlerin musallat olması sebebiyle ertelenen film bugün sinemalarda izleyici ile buluşuyor. Korku filminden hoşlananların kaçırmaması gereken bir film. Peki İfrit'in Diyeti Cinnia filminin konusu ne?
BU HAFTA VİZYONA GİREN FİLMLER İÇİN TIKLAYIN!