BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,18
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

İdris Naim Şahin kimin işine çomak soktu!

İçişleri Bakanlığı görevinden alınan İdris Naim Şahin kabine değişikliği hakkında önemli açıklamalar yaptı...

Abone ol

İNTERNETHABER - Görevden alınması kadar alınış şekliyle de gündemi meşgul eden İdris Naim Şahin, bombayı patlattı.

Şahin, görevden alınmasıyla ilgili olarak “Hakkımda medya üzerinden karalama ve itibarsızlaştırma kampanyası yürütüldü. ‘Bu adam birilerinin oyununu bozdu. Siz de bu adamı bozun’ denilerek talimat verildi” dedi.

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Meclis'te gazetecilerin kabine revizyonuyla ilgili sorularını yanıtladı.

NEDEN GÖREVDEN ALINDIĞINI AÇIKLADI

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kendisine sahip çıkan sözlerinin hatırlatılması üzerine ise Şahin, “Doğru söylemiş, o ifadeler sayın Bahçeli'nin kendi siyasi görüşüdür. O konuyla ilgili bir şey söylemem” diye konuştu. Şahin gazetecilerin yanından ayrılırken de, “İdris Naim Şahin birilerinin işine çomak soktu onun için böyle oldu” dedi.

NİHAİ KARARI BEKLEYECEĞİM

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Meclis'te kendisine oda bulunamadığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Meclis yönetiminden aradılar, geçici olarak hemen bir oda verebileceklerini söylediler. Ben nihai düzenlemeyi beklemeyi tercih ettim'' dedi.

YİNE ESPRİYİ PATLATTI

Şahin, AA muhabirine, oda sıkıntısı yaşamadığını kaydederek, ''Bazı arkadaşlarımız, Komisyon başkanlarımız bakan oldu. Komisyonlara yeni seçim yapılacak. Bu arada Meclis yönetimi herkese bir oda ayarlar. En kötü ihtimalle iki kişiye bir oda bulur. Ne olacak, bu sorun ya da mesele değil'' diye konuştu. Bu sırada Şahin'in yanına gelen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'ün, ''Benim odamı size vereyim'' sözlerine Şahin'in ''Sen nereye gideceksin, otele mi çıkacaksın? Odam kireç tutmuyor. Sağol'' sözleri gülüşmelere yol açtı.