BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,07
HABER /  GÜNCEL

İdil'e sızmaya çalışan PKK'lılarla çatışma çıktı! Çok sayıda ölü var

ŞIRNAK 'ın İdil ilçesine sızmaya çalışan bir grup PKK'lıyla güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 güvenlik görevlisi yaralandı, çok sayıda PKK' lı öldürüldü. Çatışma devam ediyor.

Abone ol

ŞIRNAK 'ın İdil ilçesinde PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Şırnak’ın İdil ilçesine sızmaya çalışan PKK’lı bir grup ile güvenlik güçleri arasında sabah erken saatlerinde çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre; 2 güvenlik görevlisi yaralandı, çok sayıda PKK lının öldürüldüğü bildirildi. Çatışma halen devam ediyor.

İLÇE MERKEZİNE SIZMAYA ÇALIŞTILAR

Olay, İdil ilçesine bağlı Kuyulu köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bugün sabah saatlerinde ilçe merkezine sızmaya çalışan bir grup PKK’lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 2 güvenlik görevlisi yaralanırken, etkisiz hale getirilen teröristlerin olduğu öğrenildi.

Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lıların polis aracı geçerken rögara tuzakladıkları bombayı patlatarak düzenlediği saldırıda 4 sivil vatandaş hayatını kaybederken 5'i polis 23 kişi de de yaralandı.

4 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ, 6 AYLIK BEBEK YARALI

Ölenlerden birinin 4 yaşında bir çocuk olduğu öğrenildi. Yaralanan 6 aylık bebeğin durumunun ise ciddi olduğu belirtildi.