BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

İçki hırsızları kamerada

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir markete giren iki şüpheli, 170 TL değerinde iki şişe viskiyi çaldı. Hırsızlık anı, marketin güvenlik kamera...

Abone ol

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir markete giren iki şüpheli, 170 TL değerinde iki şişe viskiyi çaldı. Hırsızlık anı, marketin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre; İçmeler Gölenye Mahallesi Öğretmen Kara Mehmet caddesi üzerinde bir markette hırsızlık olayı yaşandı. Öğle saatlerinde Mustafa Çakmak’a ait markete alışveriş için iki kişi gitti. Şüphelilerden birisi önce marketin önündeki reyondan bir gazete alarak içeri girdi. Bu sırada güvenlik kameraları kayıttaydı. Diğer şüpheli de marketin sonundaki reyonun arkasına gizlenip beklemeye başladı.
Zanlılardan biri kasanın hemen yanındaki içki reyonuna yöneldi. Reyondan aldığı viski şişesini az ilerde bekleyen arkadaşına gizlice verdi. Arkadaşı şişeyi pantolonunun içine gizledi. Şüpheliler aynı şekilde ikinci içkiyi de aldı. Zanlılardan biri viskileri pantolonuna gizleyen arkadaşının dükkandan çıkışta fark edilmemesi için marketçiyi oylamak üzere kasaya yöneldi ve aldığı gazetenin parasını ödedi. Diğer arkadaşı bu sırada marketten alışveriş yapmadan çıktı. Marketçiyi oyalayan diğer şüpheli de hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak dükkandan ayrıldı.
Mustafa Çakmak ertesi gün içki reyonunda sayım yaparken eksik olduğunu gördü, marketin güvenlik kamerasını inceledi.Hırsızlık olayını gören Çakmak, durumu polise haber verdi. Güvenlik kamerasından zanlıların eşkalini belirleyen asayiş ekipleri şüphelilerin peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)