BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

İçimdeki İnsan vizyona giriyor fragman yayında

'İçimdeki İnsan' 27 Mart 2015 haftası vizyona giren filmlerden biri. İçimdeki İnsan İrfan Yalçın’ın “Fareyi Öldürmek” adlı romanından yola çıkılarak senaryolaştırıldı.

Abone ol

İçimdeki İnsan başrollerinde Vedat Erincin, Suavi Eren, Füsun Demirel'İn paylaştığı film bu hafta vizyona giriyor.

İrfan Yalçın’ın “Fareyi Öldürmek” adlı romanından yola çıkılarak senaryolaştırılan film, Aydın Sayman tarafından beyazperdeye aktarılıyor. Gazeteci-yazar Nuri'nin, uzun yılların ardından doğup büyüdüğü taşra kentine geri dönmesini konu alan öykü, yazarın eski dostu sabri ile buluşmasının aldından oldukça karanlık bir hal almaya başlar.

ekran-resmi-2015-03-26-14.56.37.pngTek amacı babasından kalan bir bahçeyi satarak yeniden İstanbul’a geri dönmek olan Nuri, Kentte eski dostu Sabri ile karşılaştıktan sonra ilginç bir hesaplaşma içine girerler. Sabri ise çalıştığı devlet dairesinde geçirdiği ani psiko-travma sebebiyle şefinin kafasını parçaladıktan sonra işler daha da içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. Nuri İstanbul’a dönmeye hazırlanırken, dostu Sabri’nin tutuklandığı hapishanede intihar ettiği haberini alır. Artık Nuri'nin de bir amacı vardır. Eski dostu Sabri’nin işlediği esrarengiz cinayetin ve intiharının ardındaki nedenlerini bulmaya karar verir.

İÇİMDEKİ İNSAN FİLMİ FRAGMANI