BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
MEDYA

İçerde Türk televizyon tarihinde bir ilke imza attı!

İçerde dizisi bir ilke imza attı. İçerde 30. bölümü final sahnesinde Melek'i kimin vurduğunu sadece özel izleyici görebildi.

Show TV'nin sevilen dizisi İçerde, 30.bölümünde izleyicilerine benzersiz bir fırsat sunarak Türk televizyon tarihinde bir ‘ilk’e imza attı. Shazam uygulamasını indiren izleyiciler, ekran başındakileri soluksuz bırakan final sahnesini 360 derece açıyla izleme şansı yakaladı. Bu uygulamayı indiren tam 55 bin izleyici, Melek’in vuruluş anına tanık olarak onu vuranın Serkan mı, Davut mu olduğu sorusunun cevabını öğrendi.

İçerde’nin 30. bölümünde Sarp ve Mert’in kardeş olduğunu öğrenen Melek, bu büyük gerçeği onlarla paylaşmak için iki kardeşi aynı yere çağırdı. Ancak buluşma mekânına sadece Sarp ve Mert ile Melek gelmedi. Celal’in, gerçekleri kimseyle paylaşmaması için Melek’in yanında gördüğü kişiyi vurmasını emrettiği Davut ve Kudret’in, Sarp ve Mert’i öldürmesi için görevlendirdiği Serkan da oradaydı. Büyük bir tehlikenin ucunda olduklarını fark eden Melek, Sarp’a gerçekleri söyleyecekken kendini bir anda sevdiği adama siper etti ve kurşunların hedefi oldu. Mert’in de tanık olduğu bu an, final sahnesine damgasını vururken, Melek yaşayacak mı sorusunun cevabı şimdiden büyük bir heyecanla beklenmeye başladı.

Televizyon karşısındaki izleyiciler Melek'in vurulma anını gördü, ancak kurşunların Davut'un mu yoksa Kudret'in adamı Serkan'ın mı silahından çıktığını yalnızca dikkatli izleyiciler gördü.

Dizinin son sahnesi mobil bir uygulama üzerinden 360 derece çekilmiş açıyla yayınlandı ve televizyon yayını bittikten sonra devam etti, sahnenin sonunda da Melek'i vuran kurşunların, Kudret'in adamı Serkan'ın silahından çıktığı görüldü.

İçerde 30. bölüm 360 derece final sahnesi! İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sitene Ekle