BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

İçerde ekibine ulaşılamıyordu yeni gelişme

Dizi çekimi için Sarıyer'deki Belgrad Ormanı'na giden ve yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan ekip, bir süre sonra kendi imkanlarıyla kurtuldu.

Abone ol

İçerde dizi ekibi, İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Belgrad Ormanları'nda mahsur kaldı. Aralarında oyuncu Nebil Sayın'ın da bulunduğu 8 kişiye kurtarma ekipleri tarafından ulaşıldı. 

Dizide Coşkun karakterine hayat veren Nebil Sayın, ekibin yaşadığı zorluğu facebook hesabından duyurmuştu.

Nebil Sayın sayfasına "80 kişi 20 araç 8 saattir Belgrad Ormanı'nda mahsuruz. Araçlar kara saplandı, yakıtımız bitiyor." notunu düşmüştü.

Dizide Coşkun karakterini canlandıran Sayın, kurtarıldıktan sonra ise aynı sosyal paylaşım sitesinden, "Şu an Bahçeköy'de bir restorandayız arkadaşlar" yazarak kendilerine ulaşıldığını hayranlarına duyurdu.

8 TANESİNİ DAĞDAN ALDIM
Mahsur kalan dizi ekibinin durumu hakkında bilgi veren servis şoförü Yunus Kör, "Bekliyoruz arkadaşlar tek tek geliyor. Yolda dozer kaldı onu bekliyoruz. İçerde dizi ekibi mahsur kaldı. Şu anda iyiler biraz önce görüştük, durumları iyi herhangi bir sıkıntı yok. 8 tanesini gittim yukarı dağdan aldım. Herhalde burada 25-30 kişi daha var. 12 saattir, dün geceden beri oradalar. Şu anda herhangi bir tehlike yok" diye konuştu.

"İRTİBAT HALİNDEYİZ"

 Kurtarma ekibi AKUT da resmi Twitter sayfasından mahsur kalan ekip ile irtibat halinde olduklarını duyurdu.