BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.429,90
HABER /  GÜNCEL

İçerde 19. yeni bölüm 2. fragmanı

İçerde 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde son bölümde, Celal, talimat vererek Alyanak’ı bulması için Sarp ile Mert’i görevlendirdi. İçerde yeni bölümünde neler yaşanacak?

Abone ol

İçerde 19. bölüm 2. fragmanı diziseverleri heyecanlandırdı. Show Tv'nin reyting rekortmeni İçerde dizisinin son bölümünde Celal, Sarp ve Mert Coşkun'un peşine düşmüştü. İçerde 19. yeni bölümünde neler olacağı ise merakla bekleniyor. İşte İçerde 19. bölüm 2. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti ve merak edilen tüm detaylar haberimizde.

İÇERDE 19. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İçerde 19. bölüm 2. fragmanı ekrana geldi. İçerde 19. yeni bölümde Coşkun'un akıbeti belli olacak. Celal, Sarp ve mert'in arasında kalan Coşkun gerçekleri itiraf edecek mi yoksa bu karmaşadan kurtulmayı başarabilecek mi?

 Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, gözde kansu ve Yıldıray Şahinler'in paylaştığı İçerde dizisi 19. yeni bölümü 30 Ocak 2017 Pazartesi akşamı ekranda olacak.

İÇERDE SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

İçerde son bölümünde Yusuf Müdür ve ekibi Kebapçı Celal'in coşkun ve Yaşar'ı yakaladığı sırada olay yerine geldi ve Coşkun ile Yusuf'u Celal'den korumak için ifadelerini almak üzere Organize Şube'ye götürdü. Bunun üzerine Celal, öldürmek için; Sarp, Umut'u sormak için; Mert ise ailesini öğrenmek için Coşkun'un peşine düştü. Bunun içinse Celal, Sarp ve Mert Coşkun'un Şube'den çıkmasını beklemeye başladı. Başındaki tehlikenin farkında olan Coşkun ise kendini koruma altına almak için Yaşar ile birlikte hareket etmeye karar verdi. Gittikçe köşeye sıkışan Coşkun'un bu durumdan kurtulup kurtulamayacağı merakla bekleniyor.

İÇERDE DİZİSİ KONUSU

Polis Akademisi'nde okuyan Sarp ve Mert kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert'dir.