BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.492,69
MEDYA

İçerde 18. yeni bölüm özel sahne

İçerde dizisi 18. yeni bölümünden çok özel bir sahne yayınlandı. İçerde 18. yeni bölümüyle 23 Ocak 2017 Pazartesi akşamı Show TV'de olacak. İçerde'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

İçerde 18. yeni bölümünden çok özel bir sahne yayınlandı; İçerde 18. yeni bölümüyle 23 Ocak 2017 Pazartesi akşamı Show TV'de...

İçerde 16 Ocak 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan 17. son bölümünde: Coşkun, Yaşar adında bir adama gider. Bu adam hakkında bildikleriyle Celal’e karşı işbirliği yapabileceğini düşünmektedir.

Yeşim, Celal’e DNA testi yaptırdığını, Melek’le arasındaki gerçeği bildiğini söyler. Yeşim bu sırrı yıllardır sakladığı için Celal’e çok öfkelidir. Melek’in Celal ile arasını bozmak ister ve Sarp’la Melek’in ilişkisini söyler. Celal duyduklarına inanamaz çılgına döner, Sarp’ın derhal Davut’un deposuna getirilmesini emreder.

Melek bavullarını toplamış seyahate çıkmak üzeredir. Celal’le yaşananlardan sonra uzaklaşmaya ihtiyacı vardır. Sarp'ı arar iki bileti olduğunu söyler kendisiyle birlikte gelmesini ister. Ancak Melek’in tahmin etmediği gelişmeler olur ve yolda kaçırılır.

Eylem, Mert’i sıkıştırır. Sarp’ın gizli kamera görüntülerinin kendisinde ne işi olduğunu sorar.

Başına geleceklerden habersiz olan Sarp, Davut’un deposuna getirilir.

Sitene Ekle
Etiketler