BIST 9.090
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,61
HABER /  DÜNYA

İç çamaşırı hırsızı şimdi de bunu yaptı...

Adana’da üç ayrı evin balkonundan kadın iç çamaşırı çaldıktan sonra yakalanan ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan zanlı, aynı gün...

Abone ol

Adana’da üç ayrı evin balkonundan kadın iç çamaşırı çaldıktan sonra yakalanan ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan zanlı, aynı gün cep telefonu çaldıktan sonra yine yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Tuna N. (28), merkez Yüreğir ilçesinde üç ayrı evin balkonundan kadın iç çamaşırı çaldıktan sonra polis tarafından yakalandı. Zanlı dün hırsızlık suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Tuna N. tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. İç çamaşırı fetişisti zanlı, serbest kaldıktan sonra bir dövmeciye giderek buradan cep telefonu çaldı. İşyeri sahibi yerine geldiğinde cep telefonunun olmadığını görünce hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Yapılan incelemede failin, dün iç çamaşır hırsızlığından adliyeye sevk olan Tuna N. olduğu belirlendi. Bunun üzerine polis, Tuna N.’nin evinin önünde beklemeye başladı. Tuna N. evine girerken polis tarafından yakalanırken, zanlının üzerinden çaldığı cep telefonu da ele geçirildi. Emniyete götürülen şahıs, sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
(İHA)