BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.437,39
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses'in malını mülkünü Derya Tuna ve İdo satıyor

Derya Tuna ve oğlu İdo, İbrahim Tatlıses'in onlara verdiği malı mülkü satıyor. İdo 11 bin liralık alışverişle olay yaratırken duruma açıklama getirmek İbrahim Tatlıses'e düştü.

Abone ol

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Etiler Tatlıses Kebap restoranını devretmesiyle ilgili çıkan haberlerin aslını açıkladı.

Devri yapan İbrahim Tatlıses değil eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses çıktı.

İbrahim Tatlıses instagram hesabından "Derya hanım devretti biz dükkanı Derya Hanım'a ve İdo'ya verdik" dedi.

Etiler Kebapçısını eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo'ya verdiğini söyleyen Tatlıses durumu şöyle izah etmeye çalıştı;

-"Devretti devir hakkı Derya Hanımdaydı bizle alakalı bir şey değil.!!! Derya hanım nerde İsterse orda açabilir sonuçta İdo'nun Anasıdır Benimde çok kıymetlimdir.!!! Zaten biz orayı BEŞLER SUCUKTAN devraldık. Sonuçta orası zaten Hemşerilerimizdeydi.!!!" dedi.

DERYA TUNA SATARKEN, İDO PARA SAVURUYOR

Derya Tuna Etiler'deki kebapçıyı devrederken oğlu İdo Tatlıses ise tek kalemde yaptığı 11 bin liralık alışveriyle olay yarattı. İdo Tatlıses tepki alan alışverişi hakkında yorumda bulunmamayı tercih etti.

İBRAHİM TATLISES BİTMEZ!

İbrahim Tatlıses hakkında geçtiğimiz aylarda da Bitez'deki Oteli tedavi masrafları için 'satıyor' haberleri çıkmıştı. Tatlıses bu haberlere 'ben bitti demeden Tatlıses' bitmez diyerek sert tepki göstermişti.

İbrahim Tatlıses 'parasız kaldığı' için malını mülkünü satışa çıkardığı yönündeki o haberler için şunları söylemişti;

-"Yok tedavi için satıyormuş falan sizlerin yüzünden ticarette yapamayacağım.! Ben tedavi için falanda satmıyorum satmadan da halledebilirim. ALLAH'A ŞÜKÜR ben bitti demeden İbrahim TATLISES BİTMEZ.!!! Öyle DOST'larım VARKİ bir telefonla bile halledebilirim. Noluyor be insanları ölmeden mezara gömüyorsunuz.! Ayıp oluyor ama... yok tedavi içinmişte falan filanda.!!! Sattırmadığınız bir yerim kalmadı be ne bitmez tükenmez yerlerim varmış yine söylüyorum ben bitti demeden TATLISES BİTMEZ.!!!