BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,57
ALTIN 2.491,40
MAGAZİN

İbrahim Tatlıses'in 'beni arayıp sordular' dediği iki isim!

İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar’la Ayvalık’ta bir araya geldi. Hülya Avşar'ın hakikatli bir insan olduğunu belirten İbrahim Tatlıses, 'En zor günlerimde bir Hülya hanım bir de Sibel Can beni arayıp sağlığımı sordu. Onlara müteşekkirim' dedi.

Albüm çıkarmayı dört gözle bekleyen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bir zamanlar adına şarkılar yazdığı Hülya Avşar’la Ayvalık’ta bir araya geldi. Hülya Avşar'ın hakikatli bir insan olduğunu belirten İbrahim Tatlıses, “En zor günlerimde bir Hülya Hanım bir de Sibel Can beni arayıp sağlığımı sordu. Onlara müteşekkirim” ifadelerini kullandı.

''BİZİM BAŞ TACIMIZ'': Tatlıses, "Tarkan bilmem ne güle güle dedim" ifadelerini kullandı. Sağlığının iyi olduğunu kaydeden şarkıcı, " Süperim çok şükür" şeklinde konuştu. İbrahim Tatlıses'in eskisi gibi sağlıklı ve enerjik görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Hülya Avşar, "Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. İbrahim bey bizi onurlandırdı. Bir anda karşımda görünce inanamadım önce... İbrahim bey bizim her zaman başımızın tacıdır. Bugün de bizi onurlandırdı. Biz de ailecek kendisini 'Nasıl ağırlasak?' diye delirmiş vaziyetteyiz" dedi.

''HAYATTA ESKİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR'': Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses'in "Eski filmlerimizden bahsediyor ve anılarımızı yad ediyoruz" sözlerine "Hayatta eski diye bir şey yoktur. Tarih tekerrürden ibarettir" cevabını verdi.

Sitene Ekle