BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses : 'O hırsızsa ben de hırsızım!'

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, twitterdan patladı. Reza Zarrab hakkında yapılan haberlere kızıp, ' O hırsızsa ben de hırsızım' dedi.

Abone ol

İNTERNET HABER - 17 Aralık operasyonunda gözaltına alınan ve geçtiğimiz günlerde tahliye olan Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab, magazin medyasının ilk gündem maddesi.

Kanaltürk'te yayınlanan 2. sayfa programında Reza Zarrab ve Ebru Gündeş reyting malzemesi yapılınca ünlü türkücü İbrahim Tatlıses patladı.

Sosyal medya üzerindeki hesabından fırça atan Tatlıses, 'Rica ediyorum ölümüm hariç benim adım hiç bir şekilde 2. sayfada kullanmayın" dedi.

Reza Zarrab'a da sahip çıkan Tatlıses, " O zat hırsızsa o zaman ben de hırsızım" diye yazdı. Hatırlanacağı gibi Zarrab'ı cezaevinde ziyaret eden nadir kişilerden biri de Tatlıses olmuştu.

İşte Tatlıses'in Zarrab için yazdıkları;

*Ben bugüne kadar sizlere yalan söyledim'mi? Zanetmiyorum.Çünkü ben inandığım insanı savunurum eğer O zat hırsızsa O zaman bende HIRSIZIM..!!

*2. Sayfa, ebru gündeş Rezza zarrab hakında ne kadar konuştunuz be! Car Car Car ikisinide ne kadar tanıyorsunuz'da konuşuyorsunuz ARKADAŞ??

*Noldu? birileri sizi eleştirince sinir hemen tavan yaptı; Ben dostumu savunurum ucunda ölüm bile olsa.! Ben herkese dostum DEMEM zaten.!!

*O zaman sizden Rıca ediyorum ölümüm hariç, Benim adımı hiç bir şekilde 2. Sayfada kullanmayın benim o programda adım geçsin istemiyorum..!!

İbrahim Tatlises twitter hesabi.png