BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.310,22
GÜNCEL

İbrahim Kalın'dan 'Tamam-Devam' polemiğine yorum!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün sosyal medyada başlatılan 'tamam' paylaşımlarına ilişkin soruya yanıt verdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beştepe'de medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı konuşmada "Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin ardından sosyal medya yıkıldı. Dün akşamdan bu yana TAMAM mesajları Twitter'da dünya gündemi ve Türkiye gündeminde en çok konuşulan (trend topic) konu oldu. Bu başlıkta yaklaşık 2 milyon tweet atıldı. Yerli ve yabancı birçok ünlü isim de TAMAM mesajları paylaştı.

''GERÇEKLERLE UĞRAŞALIM''
Konuyla alakalı konuşan İbrahim Kalın, ''Sosyal medya etkin bir iletişim aracı. Sosyal medyayı kullanarak manipülasyonlara girişmek beyhude bir çaba. Bunun kararını verecek olan millettir. Biz gerçeklerle uğraşalım. Hayatımızda çok fazla sanal şey var. 24 Haziran'da milletimizin kararının ne olacağını göreceğiz. Biz bu kararın 'devam' olacağına inanıyoruz. Atılan tweet'ler bağlayıcı değil.'' dedi.

Sitene Ekle