BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,81
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Kalın Kudüs konusuna noktayı koydu!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma girişimi hakkında açıklamalarda bulundu ve batılı ülkelerin konuya yaklaşımını değerlendirdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma girişimi hakkında 'Batılı ülkeler elçiliklerini Tel Aviv'de tutacak' dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı bir televizyon programında Kudüs'le ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. 

İsrail'in baştan beri siyasetinin  "Filistin topraklarını Filistinlilerden temizlemek ve Filistinlileri vatansızlaştırmak" olduğu söyleyen Kalın, Batı ülkelerinin konuya yaklaşımıyla ilgili olarak "Batılı ülkeler elçiliklerini Tel Aviv'de tutacak" dedi.

Kudüs, Batı Şeria ve Gazze'deki gösterilerde 92 Filistinli yaralandıKudüs, Batı Şeria ve Gazze'deki gösterilerde 92 Filistinli yaralandıKudüs, Batı Şeria ve Gazze'deki gösterilerde 92 Filistinli yaralandıKudüs, Batı Şeria ve Gazze'deki gösterilerde 92 Filistinli yaralandıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN