BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Erkal'ın son durumu ne? Ailesi dua istedi

İbrahim Erkal'a ne oldu son durumu ne sorularına Liv hospital hastanesi yanıt verdi. İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgül hastanede beklerken yakınları da herkesten dua istedi.

Abone ol

İSTANBUL Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ne yazık ki kötü. İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgül hastanede başından ayrılmazken doktorları ilk kez açıklama yaptı ve son durumu hakkında bilgi verdi. Peki İbrahim Erkal'a ne oldu, hastalığı ne? İşte gelen haberler;

İbrahim Erkal dün gece saat 01.00 civarında katıldığı bir yemek davetinden Başıbüyük'deki evine dönüyor. Otoparkta arabasını parkeden ünlü sanatçı sonrasında yere yığılıp kalıyor. İbrahim Erkal orada 1.5 saat ölümle pençeleşirken onu güvenlik görevlileri buluyor. Beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın durumu hakkında Liv Hospital hastanesi şu açıklamayı yaptı: 

-"Beyin kanaması ön tanısı ile Liv Hospital’a getirilen evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyat edilmiştir"

İbrahim Erkal ve eşi 3. çocuklarının sevincini yaşadılar : 14 yıldır Filiz Akgül ile evli olan İbrahim Erkal'ın biri kız biri oğlan iki çocuğu vardı. Hamile olan eşi Filiz Akgün 10 gün önce ikinci kızını dünyaya getirdi. İbrahim Erkal kızına Elif Su ismini verdi.

İBRAHİM ERKAL'IN AİLESİ DUA İSTEDİ
Ünlü şarkıcının Facebook hesabından yapılan açıklamada ailesi sevenlerinden dua istedi. Açıklamada "Sevgili dostlarımız, Sanatçımız İbrahim Erkal, geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle özel bir hastanede tedavi altındadır. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen!" denildi.

Eşi Filiz Akgül herşeye hazırlıklı bekliyor
Renkli Sayfalar programına bağlanan Şarkıcı Yağız da yakın arkadaşı İbrahim Erkal'ın son durumuyla ilgili açıklamada bulundu ve şunları söyledi: "Beyindeki damarların çok büyük kısmı hasar görmüş. Doktorlar %1 şansımız var diyor. Eşi, ailesi, çocukları her şeye hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz. Ameliyata girmeden bütün ailesinden imza almışlar. Doktorlar 'ameliyata almasak da olur' demiş, aile yine de tüm şanslarını denemek istedi."

HASAN AKGÜN HASTANEYE GELDİ
İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün hastaneye gelip İbrahim Erkal'ın durumu hakkında bilgi aldı. Akgün basın mensuplarına yaptığı açıklamada "10 gün önce bir kız çocuğu oldu. Allah önce çocuklarına sonra hepimize bağışlasın diye dua ediyoruz" şeklinde konuştu. İbrahim Erkal Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün yeğeni Filiz Akgül ile evli.

İbrahim Erkal'a ne oldu?
İbrahim Erkal'ı otoparkta bulan güvenlik görevlisi ilk anda iş ortağı Feyzullah Çelebi'yi haber veriyor. İbrahim Erkal 1.5 saat otoparkta ölüm kalım savaşı vermiş. Çelebi şunları anlattı: "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu".

Kuzeni : İbrahim Erkal'ın yüksek tansiyonu vardı
İbrahim Erkal'ın yemekten eve dönerken beyin kanaması geçirdiğini de kuzeni anlattı. Eve girmeden önce otoparkta yere yığılıp kalan İbrahim Erkal'ın yüksek tansiyon sorunu varmış. İbrahim Erkal'ın kuzeni Hilmi Şahin şunları anlattı:

-"İbrahim'in durumu çok kritik. Arkadaşlarıyla akşam yemeğinde buluştu. Yemek sonrası eve gidiyor. Otoparkta 45 dakika sonra baygın halde bulunuyor. Yüksek tansiyon hastasıydı. Beyin kanamasının nedeni yüksek tansiyon. Başka hiçbir rahatsızlığı yoktu."