BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,54
ALTIN 2.495,05
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Erkal'ın son durumu kardeşi açıkladı eşi...

İbrahim Erkal makinalara bağlı olarak yaşıyor. Peki İbrahim Erkal'ın son durumu nasıl, İbrahim Erkal öldü iddialarına açıklama bu kez kardeşinden geldi. Eşi Filiz Akgün ise çaresiz. İşte İbrahim Erkal öldümü haberleri üzerine gelen açıklama.

Abone ol

İbrahim Erkal evinin otoparkında beyin kanaması geçirince Liv hospital hastanesine kaldırılmıştı. Umut olmamasına rağmen eşi Filzi Akgün'ün isteği ile doktorlar beyin ameliyatı yapmıştı. Ancak ameliyat sonrasında İbrahim Erkal'ın durumunda bir iyileşme olmadı. İbrahim Erkal'ın beynindeki ödem küçülmezken, makinalar sayesinde yaşıyor.

Yoğun bakımda derin koma durumunad olan İbrahim Erkal'ın sağlık durumu kötü olduğu için de sürekli öldü haberleri çıkıyor. Beyin ölümünün gerçekleştiği iddiaları üzerine en son açıklama kardeşi Abdullah Erkal'dan geldi.

Herkesten dua bekliyoruz
Abdullah Erkal şunları söyledi: ''Ağabeyim şu an yoğun bakımda uyutuluyor, Türkiye halkından dua bekliyoruz. İkinci bir ameliyat bilgisi gelmedi. Sadece uyutuluyor! Beynindeki ödemde, ne bir ilerleme ne de bir gerileme olduğu yönünde haber verildi. '

İbrahim Erkal'ın eşi çaresiz
İbrahim Erkal'ın yeni doğum yapan eşi Filiz Akgün ise çaresiz bir bekleyiş içinde. Doktorlar beyin ameliyatından sonraki 72 saatlik sürecin bekleneceğini açıklamışlardı. Bu süre doldu ancak yeni bir gelişme yok. Umut veren tek şey kötüye gidiş yönünde de bir gelişme olmaması.