BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Erkal öldümü kötü haber geldi

Beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal öldü mü? Doktorlar İbrahim Erkal için 72 saat bekleyecekti dün saat 22.10'de ünlü sanatçı vefat etti. İbrahim Erkal'ın cenaze namazı hangi camide kılınacak ne zaman toprağa verilecek?

Abone ol

İbrahim Erkal'ın 9 Mayıs 2017 tarihinde de beyin ölümü gerçekleşmişti. Dün gece de şi Filiz Akgün'ü doktorlar kalbinin durduğunu ve İbrahim Erkal'ın biyolojik ölümünün gerçekleştiğini doktorlar haber verdi. İbrahim Erkal'ın cenazesi cumartesi günü kaldırılacak.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam İbrahim Erkal'ın ölüm haberini şu sözlerle duyurdu: "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün saat 22.10'da kalbinin de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz."

Beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın, tıbbi destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları sürdürülüyordu. Doktorlar 72 saat bekleme kararı almış ve kalbin durmasını beklemeye karar vermişlerdi. Kalp durduktan sonra İbrahim Erkal'ın biyolojik ölümü de gerçekleşmiş oldu.

EŞİ FİLİZ AKGÜN YIKILDI AİLE HABERİ BÖYLE DUYURDU
İbrahim Erkal'ın tedavi süreci boyunca sosyal medya hesaplarından düzenli olarak ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verildi. Ailesi tarafından kontrol edilen hesaptan, hastanenin açıklamasından sonra tek satırlık bir paylaşım yapıldı. Açıklamada "Söylenecek tek kelime yok... Sanatçımız, abimiz, ozanımız, şairimiz gitti. Başımız sağolsun..." ifadesi kullanıldı.

İbrahim Erkal ailesi ölüm haberini böyle duyurdu

İbrahim Erkal'ın cenaze töreni
İbrahim Erkal'ın cenaze namazı Marmara İlahiyat Fakültesi camiinde kılınacak. Cenaze töreni de Cumartesi günü olacak. Öğle namazını müteakiben Marmara İlahiyat Camii'nden kaldırılarak cenaze Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İbrahim Erkal'ın ölümü eşini yıktı cenazesi ne zaman?

İbrahim Erkal'in albümündeki eşi Filiz ve çocuklarıyla çok özel...