BIST 9.538
DOLAR 32,48
EURO 34,56
ALTIN 2.475,50
GÜNCEL

Hz. Meryem'in gözlerini yıkadığı antik havuza yoğun ilgi

Denizli Hz. Meryem'in gözlerini yıkadığı antik havuza yoğun ilgi Hz. Meryem'in gözlerini yıkadığı antik havuza yoğun ilgi görüyor.

Denizli Hz. Meryem'in gözlerini yıkadığı antik havuza yoğun ilgiHz. Meryem'in gözlerini yıkadığı antik havuza yoğun ilgi

Denizli'de UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan beyaz cennet Pamukkale'deki Kleopatra Antik Havuzu, bölgeyi ziyarete gelen turistlerden büyük ilgi görüyor. Sıcak su ve havuzun içindeki tarihi kalıntı, sütun başlıkları, büyük mermer parçaları ile Roma Dönemi'nin izlerini taşıyan antik havuza turistler güzelleşmek ve sağlık için giriyor. Rivayete göre Hazreti Meryem'in Efes'i giderken Pamukkale'deki suyla rahatsızlanan gözlerini yıkadığı ve düzeldiğini belirtiliyor.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler