BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.486,63

Huzursuz ve stresli olabiliriz

Zaman zaman çok huzursuz ve stresli hissedebileceğimiz için çatışmalara, kaza ve sakarlıklara dikkat etmeliyiz. Elektrikten gelebilecek zararlar, elektronik araçlarda arızalar artabilir.

Bugün 2 Ağustos Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Koç burcunda ilerleyen Ay güne cesur ve girişken enerjiler veriyor.  Sabah saatlerinde Ay, Aslan burcundaki Güneş ile üçgen açı yapacak. Enerji ve motivasyonumuzun yüksek olacağı bu saatlerde iş ve özel ilişkilerimizde girişimlerde bulunabiliriz.

Kişisel özgüven ve yaratıclığımızın artacağı sabah saatlerinde kalabalıklar içerisinde dikkat çekebilir, grup faaliyetleri ve organizasyonlarda başarı elde edebiliriz.

Bugün Kova burcundaki retro Mars ve Boğa burcundaki Uranüs arasındaki dik açı kesinleşiyor. Zaman zaman çok huzursuz ve stresli hissedebileceğimiz için çatışmalara, kaza ve sakarlıklara dikkat etmeliyiz. Elektrikten gelebilecek zararlar, elektronik araçlarda arızalar artabilir. Sabırsız ve dürtüsel hareketler zarar verebilir, dikkat etmeliyiz. Gün içerisinde riskli ortamlardan uzak durmakta fayda var.

Akşam saatlerinde ilgi duyduğumuz özel hobilerimizle ilgilenebilir, sevdiğimiz kişilere zaman ayırabiliriz.