BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Huzurevinde ‘Gangnam Style’ şov

Dünyayı kasıp kavuran ‘Gangnam Style’ dansı çılgınlığı, Erzincan’da huzurevi sakinlerini de sardı

Abone ol

Güne spor yaparak başlayan huzurevi sakinleri, yaptıkları spora Gangnam Style müziğini ekleyince, ortaya ilginç görüntüler çıktı. Yaşları 65 ila 95 arasında değişen yaşlılar, hem güne spor yaparak başlıyor, hem de ‘Gangnam Style’ müziği ile stres atıyor.

screen-shot-2012-12-01-at-11.55.36-am.png

Dünyayı kasıp kavuran Güney Koreli sanatçı PSY’nin Gangnam Style şarkısı, Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi çalışanlarının da gündemine girdi. Güne zinde başlamak için huzurevi içerisinde bulunan spor alanında sabah saatlerinde kültür fizik hareketleri ve spor yapan yaşlılar, bu hareketleri bir kademe daha ileriye taşıyarak dansa dönüştürdü. Son haftalarda herkesin diline dolanan dans hareketlerini yapmaktan keyif aldığı Gangnam Style şarkısı ve dansını bu kez huzurevi sakinleri taklit etti. Sporla birlikte şarkı ve dans ile egzersiz hareketleri yaparak enerji depolayan yaşlılar, spor yaparak eğlendiklerini belirttiler.

screen-shot-2012-12-01-at-11.54.48-am.png
Gangnam Style şarkısını severek dinleyen ve bu müzik eşliğinde egzersiz yapan yaşlılar, Güney Koreli şarkıcının dansını taklit etmekten de büyük keyif alıyor. Dans hareketlerini tam yapamasalar da, keyifli bir günün kapısını ardına kadar aralamanın mutluluğunu yaşıyorlar. Spor aletleri ile birlikte müzik eşliğinde dans eden huzurevi sakinleri, “Spor yaparak müzik dinliyoruz ve çok eğleniyor. Hem spor yapıyoruz, hem de dans ediyoruz. Eğleniyoruz.” dediler.