BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Huzur Toplantısı yapıldı

Geleneksel hale gelen, Ataşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından, özellikle okulların eğitime başladığı dönemlerde yapılan huzur toplantısı, Emniyet Müdürlüğünün konferans salonunda yapıldı.

Abone ol

Toplantıya Ataşehir belediye başkan yardımcısı Hüseyin Hışman, Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya, Ataşehir Polis Hizmetleri Geliştirme Derneği Başkanı İnal Aydınoğlu, Ataşehir Müftüsü Muharrem Bilgiç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Ergenç katıldılar.

Ataşehir Emniyet Müdürü Timuçin Başar yaptığı konuşmada “Ataşehir’de huzuru ve güveni sağlamak için, suçları ve suçluları önceden tespit edip önleyici tedbirler almak için sizlerin bilgi ve önerilerine ihtiyacımız var. İnsanlarımıza karşı attığımız her olumlu adımla, onlardan gelen bilgi ve ilgilerle sorunlara doğru, yerinde ve bilimsel çözümler buluyoruz. Bize ilettiğiniz tüm istek ve şikayetlerinizi, ilgili birimdeki arkadaşlarımız süratle değerlendirip gerekli önlemleri alarak sorunlara çözümler üretebilirler” diyerek katılımcılara istek ve taleplerini sordu.

Özellikle mahalle muhtarları mahallelerindeki sorunlarını ayrıntılarıyla anlattılar.

Baz istasyonundan, trafik, ulaşım, asayiş, uyuşturucu kullanımı ve satışına kadar tüm sorunları paylaştılar.

Sorulan sorulara ve isteklere cevap veren belediye başkan yardımcısı Hışman ve Emniyet Müdürü Başar, bu işbirliği ile sorunların asgariye çekilerek üzerine gidileceğini belirttiler.

Toplantı katılımcılara sunulan ikramlarla sona erdi.

 Kaynak: Gazete Ataşehir