BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.513,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Huysuz Alanya’yı kahkahaya boğdu

Büyükşehir Belediyesi Antalya Şehir Tiyatrosu (AŞT) bu sezon kapalı gişe oynayan ‘Huysuz’ adlı oyunu Alanyalılarla buluşturdu. Oyun, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Abone ol

AŞT ilçeleri tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Sezon içinde kapalı gişe oynadığı oyunları ilçelerdeki sanatseverlerin beğenisine sunan AŞT’nin son durağı Alanya oldu.  AŞT oyuncuları, bu sezonun en çok ilgi gören oyunlarından ‘Huysuz’u Alanyalılar için sahneledi. Yönetmenliğini Engin Alkan’nın yaptığı ve Alanya Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

SALONDA KAHKAHALAR YÜKSELDİ

Fransız yazar Moliere’nin üç eserinden Engin Alkan’ın sahneye uyarlayıp yönettiği ‘Huysuz’ esprileri, müzikleri ile keyifli ve neşeli dakikalar yaşattı ve salonu kahkahaya boğdu. Aşk, entrika, kahkaha, kumpas ve şamatanın bir arada sahnelendiği oyun izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Alanya izleyicisi oyuncuları ayakta alkışladı. 

TURNELERİMİZ SÜRECEK

Moliere’in Zoraki Nikah, Cimri, Hastalık Hastası, George Dandin ve Teodor Kasap oyunlarının bir derlemesi olan Huysuz, Alanyalılardan tam not aldı. Antalya Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in büyük önem verdiği ilçe turneleri ile tüm Antalyalıları tiyatroyla buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti.