BIST 9.530
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.476,03
HABER /  GÜNCEL

Hüseyin Gülerce'den Fuat Avni'ye suikast yanıtı

Hüseyin Gülerce, Fuat Avni'nin 'Gülerce'ye suikast' yapılacak iddiasına yanıt verdi. Gülerce, Fuat Avni'nin kendisini hedef göstermeye devam ettiğini söyledi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Hüseyin Gülerce, Fuat Avni'nin "Hüseyin Gülerce'ye suikast yapılacak" iddiasına jet yanıt verdi.

Fuat Avni, Pensilvanya tarafından hedef gösterildiğini ve hayatının tehlike altında olduğunu belirten Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce'ye suikast yapılacağını iddia etti.

HÜSEYİN GÜLERCE'NİN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Fuat Avni, yalanlarına ve beni hedef göstermeye devam ediyor. "Gülerce, otuz yıldır gizlice görüştüğü hainlerin..." diyor...

Zaman gazetesine Genel Müdür olduğum 1995 Ocak ayından beri telefonlarım dinleniyor. Hainlerle bir görüşmem olmuş ise bunu Fuat Avni bilir.

Bir tanesini ispatlarsa her cezaya razıyım. Hatta Mossad'tan, CİA'dan da yardım alabilir. İspatlayamazsa millet düşmanıdır.

Ben Fuat Avni'ler gibi karakter zaafı ile malul değilim. Insanlara lakap da takmam. "Kör","topal" demem. Bir genel başkan için uluorta "Çilingiroğlu" da demem. Onlara maymuncuk demem. En sevdiklerime, "bire ahmak", "münafık" da demem. Kimsenin cehenneme gitmesini istemem.

Hizmet hareketi yanlışa sürüklendi diyorum. Tabandaki tertemiz insanları uyarmaya çalışıyorum. Hareket, artık millete, vatana zarar veriyor.

Amerika'yı, İsrail'i, Avrupa'yı, dış güçleri arkasına alarak kimse bir yere varamaz. Yerli ve milli kalan, sadece millete yaralanan kazanır.

Sadece millete yaslanan kazanır. Göreceksiniz Fuat Avni'ler kaybedecek...

ekran-resmi-1436-02-27-3.16.00-pm.png

ekran-resmi-1436-02-27-3.11.53-pm.png

ekran-resmi-1436-02-27-3.08.57-pm.png

ekran-resmi-1436-02-27-3.04.29-pm.png

ekran-resmi-1436-02-27-3.03.33-pm.png

FUAT AVNİ NE YAZDI?

Fuat Avni, Pensilvanya tarafından hedef gösterildiğini ve hayatının tehlike altında olduğunu belirten Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce'ye suikast yapılacağını iddia etti.

Gülen Cemaati'nin istihbarat örgütü olduığu öne sürülen Fuat Avni hesabından Hüseyin Gülerce için şu iddia ortaya atıldı:

'Hayati tehlikem var' diyen Gülerce, derinlerin işini kolaylaştırdı. Dar Oligarklar, Cemaati suçlamak için Gülerce'ye suikast planlıyor.

Gülerce otuz yıldır gizlice görüştüğü hainlerin onu bir çırpıda gözden çıkaracağını bilmiyor.

HER HAFTA BİR OPERASYON YAPILACAK İDDİASI

Cemaat'e yapılacak operasyonlara hız verileceğini öne süren Fuat Avni, "Gülerce'nin ispiyonladığı insanlara operasyon yapılacak. Her haftaya bir operasyon sığdırmaya çalışacaklar" iddiasını ortaya attı.

ekran-resmi-1436-02-27-2.16.35-pm.png

NE OLMUŞTU?

Fuat Avni, 14 Aralık'ın ardından Hüseyin Gülerce'nin ifaderine dayanarak 25 Aralık'ta operasyon yapılacağını öne sürmüştü. Bu idida üzerine de Hüseyin Gülerce açıklama yapmıştı.

Fuat Avni'nin kendisini hedef gösterdiğini ve hayatının tehlike altında bulunduğunu belirten Hüseyin Gülerce, "Bu ismin bir şahıs olmayıp Pensilvanya merkezli istihbarat havuzu olduğu kanaati yaygındır" dedi.

Savcılıkta isim verdiği iddiasına sert çıkan Hüseyin Gülerce, şöyle devam etti: "Bu şerefsizce bir yalandır. Pensilvanya beni hedef göstermektedir."

Hüseyin Gülerce'nin Twitter'dan yaptığı açıklamalar şöyle:

-"Fuat Avni, son attığı tweetlerde şahsımı hedef göstermektedir.

-Bu ismin bir şahıs olmayıp Pensilvanya merkezli istihbarat havuzu olduğu kanaati yaygındir.

-Yalanlara dayanarak benim savcılıkta, esnaf ve işadamlarının ismini verdiğimi, buna göre yeni operasyon yapılacağını iddia etmektedir.

-Bu şerefsizce bir yalandır. Pensilvanya beni hedef göstermektedir. Hayati bir tehdit altındayım. Türkiye'nin nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğumuzu şimdi daha iyi anlıyorum. Allah korkusu kalmamış "Paralel Yapı" her türlü provokasyonu yapabilir..."

ekran-resmi-1436-02-25-3.46.56-pm.png